Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Lyžovať flexibilne, výhodne a bez rizika – celú zimu

Skipas SunnyCard platí v 9 lyžiarskych strediskách v Rakúsku a Taliansku

(Zdroj: (C) iStock)

• Rodiny lyžujú od 11 € na deň za osobu
• Záruka vrátenia peňazí z dôvodu pandémie pri dlhodobom uzatvorení prevádzky
• Nalaďte sa na lyže:

Načítavam video...

Rodiny a tí čo často lyžujú a myslia zavčasu na zimu, sa môžu do konca októbra tešiť na výrazné zľavy – a to s nulovým rizikom kvôli jedinečnej záruke vrátenia peňazí z dôvodu pandémie. Karta SunnyCard platí v ôsmych najkrajších lyžiarskych strediskách Rakúska, ktorými sú Hochkar, Lackenhof am Ötscher, Hinterstoder, Wurzeralm, Almtal-Bergbahnen/Kasberg, Hochficht, Grossglockner/Heilihenblut, HochKössen ako aj Schnalstalský ľadovec v Taliansku počas celej zimy. V predpredaji do konca októbra 2020 je tento obľúbený sezónny lyžiarsky lístok v ponuke s 20% zľavou z cenníkovej ceny. Pri strednom využití karty (20 dní na lyžiach) stojí deň lyžovania 11 eur na osobu. Všetky informácie nájdete na www.skisport.com

Spoznajte nové destinácie – za senzačnú cenu do konca októbra 2020

Čo znie neuveriteľne, sa dá ľahko spočítať. Kto si v predpredaji do 31. 10. 2020 kúpi SunnyCard, zaplatí za lyžovačku počas celej sezóny 437 eur namiesto 547 eur. Rodina s 2 deťmi pod 15 rokov (ročník 2006-2015) tak zaplatí za celú sezónu 874 eur, pretože deti do 15 rokov lyžujú zdarma, ak majú obaja rodičia zakúpenú SunnyCard. Za 20 dní lyžovania (1 týždeň vianočné prázdniny, 1 týždeň semestrálne prázdniny a 6 jednotlivých dní alebo 3 víkendy) zaplatí 4-členná rodina nasledujúcu dennú sumu: 874 eur: 20 = 43,7: 4 = 10,925 eur za osobu. S približne 11 eurami na deň bude lyžovačka v lyžiarskych strediskách, ktoré akceptujú kartu SunnyCard, skutočne výhodná.

Vrátenie peňazí z dôvodu pandémie uľahčí investovanie

Vzhľadom na aktuálnu situáciu poskytujeme na nastávajúcu sezónu vrátenie peňazí z hodnoty karty, ktoré si možno uplatniť vtedy, keď príde súčasne k úradnému zatvoreniu všetkých lyžiarskych stredísk partnerských destinácií karty SunnyCard v Hornom Rakúsku a Dolnom Rakúsku (Hinterstoder, Wurzeralm, Hochficht, Almtal-Bergbahnen/Kasberg, Hochkar und Ötscher) a zákazník používa kartu SunnyCard menej ako 15 dní počas jej platnosti. Všetky podrobnosti o presnom odstupňovaní výšky refundácie a o postupe nájdete na www.skisport.com.

Jednoducho objednajte hneď

Kartu SunnyCard môžete získať prostredníctvom objednávkového formulára mailom (info@hiwu.at), faxom (+43 7564/5275-130) alebo listom. Objednávkový formulár nájdete na stránke www.skisport.com.

Svoju sezónnu kartu si môžete kúpiť aj online TU.

Sezónne karty sú platné počas všetkých prevádzkových dní v zimnej sezóne 2020/21 s výnimkou Schnalstalského ľadovca. Navyše je SunnyCard na Schnalstalskom ľadovci platná od 31. októbra 2020 do 2. mája 2021.

Na vystavenie karty SunnyCard sú potrebné nasledujúce dokumenty:
- vyplnený a podpísaný objednávkový formulár
- fotografie
- na vystavenie karty SunnyCard pre deti zdarma: potvrdenie o rodinnej príslušnosti alebo kópia rodného listu

Bližšie informácie o karte SunnyCard nájdete na stránke www.skisport.com.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.