Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Stretne sa minister, bankár a analytik. Zhodnú sa na niečom?

Poďte sa pozrieť v stredu 21. októbra na najväčšom biznis podujatí jesene.

Stretnú sa dvaja ministri financií, riaditeľ najväčšej banky a analytik Financial Times. Zhodnú sa, či sa ekonomika vráti do normálu rýchlo alebo to bude trvať dlhšiu dobu? Alebo vás zaujíma, ako koronakríza mení biznis model automobiliek či leteckých spoločností? Odpoveď nielen na tieto otázky sa dozviete v stredu 21. októbra na najväčšom biznis podujatí tejto jesene, #akonato konferencii Slovenskej sporiteľne.

Úspešná firma či podnikateľ potrebuje nielen v dnešnej dobe informácie. Potrebujete rýchlo reagovať na okolité zmeny, inak môže jeho biznisu hroziť aj koniec. Kde ale tie informácie zobrať, kde sa inšpirovať? Slovenská sporiteľňa si to ako zodpovedný líder uvedomuje a ako moderná banka pre život a podnikanie opäť prináša #akonato konferenciu.

Kým vlani sa jej prvého ročníka zúčastnilo takmer 400 ľudí, tento rok to budú tisícky. Kvôli pandemickým opatreniam bude totiž celá konferencia vysielaná online zo Starej tržnice a stream bude prístupný bez obmedzení.

#akonato konferencia bude opäť plná inšpiratívnych tém:

• Vráti sa ekonomika rýchlo do normálu? Vypočujeme si, ako vidia vývoj hospodárstva súčasný a bývalý minister financií, riaditeľ najväčšej banky a analytik prestížneho Financial Times.
  • Nahliadneme spolu do kuchyne (najmä tej biznisovej) známeho českého šéfkuchára a podnikateľa Zdeňka Pohlreicha.
  • Koronakríza mení biznis model mnohých firiem a vystavuje ich hrozbám. Ako správne reagovať nám povedia zástupcovia spoločností – Volkswagen, Mastercard, Lufthansa, EIM Executive Interim Management či EY.
  • V inšpiratívnej talkshow Andrei Belányiovej s olympijskou víťazkou, úspešnými cyklistickými podnikateľmi i známym vedcom - podnikateľom zistíme, čo spája šport, biznis a vedu.

Pozrite si to najlepšie z konferencie #akonato 2019

Načítavam video...

Slovenská sporiteľňa zároveň podáva firmám a podnikateľom aj finančnú pomocnú ruku. Vďaka jej krízovému balíčku (podnikateľský účet, POS terminál či platobná brána na rok zadarmo, znížený poplatok za transakcie, zvýhodnené poistenie zodpovednosti) môžu dnes ušetriť až 1 000 eur.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.