Downtown Bratislavy sa rozrastie o nový rezidenčný projekt

Bratislavské centrum postupne prechádza premenou, vďaka ktorej vzniká nové moderné centrum často nazývané „downtown“.

Moderné byty a kancelárie v tejto lokalite doplní aj nový rezidenčný projekt skúseného investora MINT INVESTMENTS, známeho najmä svojimi aktivitami v Prahe a v Českej republike. Ten nadviazal na dlhodobú víziu mesta Bratislavy, ktorou je vytvorenie moderného mestského centra, poskytujúce svojim obyvateľom kombináciu bývania, služieb a administratívy.

Silueta centra Bratislavy bude doplnená novou dominantou. Originalita a najmodernejšie technológie sú prvky, ktorými sa rezidenčný projekt vyznačuje. Do zóny nového „downtownu“ prinesie príjemné odtiene teplých farieb a prírodných materiálov. Pražský architektonický ateliér City Work Architects, ktorý stojí za daným projektom, kladie dôraz na originálny výraz celého projektu a zapája do projektu množstvo zelene.

Predaj projektu bude zahájený v novembri tohto roku, exkluzívnym predajcom je spoločnosť HERRYS. „Sme veľmi radi, že našim klientom môžeme ponúknuť túto výnimočnú nehnuteľnosť a investíciu, ktorej hodnota určite nielenže pretrvá, ale aj porastie. To je dané najmä použitými materiálmi, funkčnou architektúrou a technológiami“, konštatuje Filip Žoldák, partner spoločnosti HERRYS.

Viac o:

MINT INVESTMENTS bola založená v roku 2002. V rámci portfólia svojich služieb sa venuje asset managementu, property managementu, segmentu obnoviteľných zdrojov energie a developmentu. Realizovala viacero developerských projektov v oblasti rezidencie, retailu a office developmentu. Spoločnosť je výrazne etablovaná na českom, prevažne pražskom trhu, pričom v minulosti realizovala viacero úspešných projektov aj na území Slovenska. Celková hodnota spravovaných nehnuteľností spoločnosťou MINT INVESTMENTS presahuje objem 600 000 000 eur.

HERRYS pôsobí na bratislavskom trhu rezidenčných nehnuteľností od roku 2011. Špecializuje sa na prípravu a poradenstvo v oblasti rezidenčného developmentu, vypredal viac ako 2000 nehnuteľností v 21 rezidenčných projektoch. V rámci sekundárneho trhu sa špecializuje na exkluzívny predaj, kde ročne realizuje cca 140 transakcií a prenájom nehnuteľností, ktorý sa v tomto roku približuje k počtu 400 prenajatých jednotiek.

Pre viac informácií o pripravovanom projekte kontaktujte info@herrys.sk.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 098
  2. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 10 626
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 773
  4. Každý piaty zomrie 8 587
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 776
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 720
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 506
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 3 091
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 4 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 4 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu