Sobota, 31. október, 2020 | Meniny má AurelaKrížovkyKrížovky

Downtown Bratislavy sa rozrastie o nový rezidenčný projekt

Bratislavské centrum postupne prechádza premenou, vďaka ktorej vzniká nové moderné centrum často nazývané „downtown“.

Moderné byty a kancelárie v tejto lokalite doplní aj nový rezidenčný projekt skúseného investora MINT INVESTMENTS, známeho najmä svojimi aktivitami v Prahe a v Českej republike. Ten nadviazal na dlhodobú víziu mesta Bratislavy, ktorou je vytvorenie moderného mestského centra, poskytujúce svojim obyvateľom kombináciu bývania, služieb a administratívy.

Silueta centra Bratislavy bude doplnená novou dominantou. Originalita a najmodernejšie technológie sú prvky, ktorými sa rezidenčný projekt vyznačuje. Do zóny nového „downtownu“ prinesie príjemné odtiene teplých farieb a prírodných materiálov. Pražský architektonický ateliér City Work Architects, ktorý stojí za daným projektom, kladie dôraz na originálny výraz celého projektu a zapája do projektu množstvo zelene.

Predaj projektu bude zahájený v novembri tohto roku, exkluzívnym predajcom je spoločnosť HERRYS. „Sme veľmi radi, že našim klientom môžeme ponúknuť túto výnimočnú nehnuteľnosť a investíciu, ktorej hodnota určite nielenže pretrvá, ale aj porastie. To je dané najmä použitými materiálmi, funkčnou architektúrou a technológiami“, konštatuje Filip Žoldák, partner spoločnosti HERRYS.

Viac o:

MINT INVESTMENTS bola založená v roku 2002. V rámci portfólia svojich služieb sa venuje asset managementu, property managementu, segmentu obnoviteľných zdrojov energie a developmentu. Realizovala viacero developerských projektov v oblasti rezidencie, retailu a office developmentu. Spoločnosť je výrazne etablovaná na českom, prevažne pražskom trhu, pričom v minulosti realizovala viacero úspešných projektov aj na území Slovenska. Celková hodnota spravovaných nehnuteľností spoločnosťou MINT INVESTMENTS presahuje objem 600 000 000 eur.

HERRYS pôsobí na bratislavskom trhu rezidenčných nehnuteľností od roku 2011. Špecializuje sa na prípravu a poradenstvo v oblasti rezidenčného developmentu, vypredal viac ako 2000 nehnuteľností v 21 rezidenčných projektoch. V rámci sekundárneho trhu sa špecializuje na exkluzívny predaj, kde ročne realizuje cca 140 transakcií a prenájom nehnuteľností, ktorý sa v tomto roku približuje k počtu 400 prenajatých jednotiek.

Pre viac informácií o pripravovanom projekte kontaktujte info@herrys.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nechajte zamestnancov vybrať si služobné auto, oplatí sa vám to

Najlepším terénnym vozidlom je služobné auto, vtipkujú Slováci. No i keď ide len o vtip, je na ňom aj kúsok pravdy.

Moringa a Ginkgo - pomocníci z prírody

Téma posilňovania zdravia je v dnešnej dobe veľmi populárna. Avšak, dosiahnutie perfektného zdravia vôbec nemusí byť tak náročné.

Pracujete? Vaše odvody zachraňujú podvýživené zdravotníctvo

Platíte odvody a dúfate, že ak ochoriete, zaplatia vám potrebnú liečbu? Pandémia a zlý návrh štátneho rozpočtu môžu veľa zmeniť.