Štvrtok, 22. október, 2020 | Meniny má SergejKrížovkyKrížovky

PLANEO Elektro uvádza v Bánovciach nové priestory a lákavé ceny

Jednu zo svojich 51 predajní má PLANEO Elektro aj Bánovciach nad Bebravou. Zákazníci nájdu nové priestory aj uvádzacie akcie.

PLANEO Elektro otvorilo v novembri 2012 v Bánovciach nad Bebravou vo Vendo Parku na Svätoplukovej 15A svoju osemnástu predajňu, v ktorej ponúkalo široký sortiment spotrebičov do domácností, záhradiek aj kancelárií. V priebehu rokov dosiahol počet predajní číslo 51 a PLANEO Elektro sa tak stalo najrozšírenejšou sieťou predajní so spotrebnou elektronikou. Pri otváraní nových pobočiek sa však na staré nezabudlo. „Bánovecké PLANEO Elektro sa dočkalo modernizácie a po rekonštrukcii priestorov sa 8. októbra 2020 chystá jeho reopening s novým vizuálom. Zákazníkov čakajú veľkorysé priestory s rozlohou 696 m2 a 9 odborne vyškolených zamestnancov. Nový vizuál a prehľadnejšie usporiadanie tovaru sa pozitívne odzrkadlí na komforte zákazníkov pri nakupovaní,“ približuje nové priestory Vitalij Fomenko, marketingový manažér spoločnosti PLANEO Elektro.

Ponuka v inovovanej bánoveckej predajni zahŕňa širokú škálu výrobkov z oblasti spotrebnej elektroniky, veľkých a malých domácich spotrebičov, telefónov, kamier, GPS zariadení, hodiniek, kancelárskej techniky. Na svoje si prídu aj hobby majstri a záhradkári. PLANEO Elektro v Bánovciach nad Bebravou ponúka aj prémiové značky Sencor, Philco, Sage, Lamart, Fieldmann a iné. Vitalij Fomenko pridáva aj ďalší, veľmi príjemný dôvod zájsť si v Bánovciach do zrevitalizovaného PLANEO Elektro: „Pri príležitosti novootvorenia našej predajne sme tu pre našich zákazníkov pripravili v termíne 8. – 18. októbra úplne na všetko akciu Uvádzacie ceny - nákup na splátky bez navýšenia, čo je určite výhodné najmä pri cenovo vyšších spotrebičoch. Aj v tejto predajni môžu zákazníci zbierať body na vernostnú kartu a využiť dopravu priamo domov , v rámci ktorej im bude spotrebič nielen dopravený, ale aj postavený priamo tam, kde ho chcú mať.“

Zrekonštruovaná predajňa PLANEO Elektro v Bánovciach nad Bebravou má otváracie hodiny Po – Ne od 9:00 do 21:00.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zlaďte vaše šperky s jeseňou

Inšpirujte sa jeseňou! Siahnite po šperkoch v zlatých odtieňoch pripomínajúcich jesennú prírodu alebo sa ozdobte padajúcim lístím.

Nové laboratórium ekonomického experimentálneho výskumu na EUBA

Národohospodárska fakulta EU v Bratislave otvára nové výskumné pracovisko, ktoré je v slovenských podmienkach výnimočné.

Nové laboratórium ekonomického experimentálneho výskumu na NHF EU v Bratislave

5 vecí, ktoré definujú prémiové bývanie

Lukratívna lokalita je nepochybne dôležitá indícia prémiovej kvality bývania, ale adresa úspechu by toho mala ponúknuť viac.