Piatok, 23. október, 2020 | Meniny má AlojziaKrížovkyKrížovky

PLANEO Elektro uvádza v Bánovciach nové priestory a lákavé ceny

Jednu zo svojich 51 predajní má PLANEO Elektro aj Bánovciach nad Bebravou. Zákazníci nájdu nové priestory aj uvádzacie akcie.

PLANEO Elektro otvorilo v novembri 2012 v Bánovciach nad Bebravou vo Vendo Parku na Svätoplukovej 15A svoju osemnástu predajňu, v ktorej ponúkalo široký sortiment spotrebičov do domácností, záhradiek aj kancelárií. V priebehu rokov dosiahol počet predajní číslo 51 a PLANEO Elektro sa tak stalo najrozšírenejšou sieťou predajní so spotrebnou elektronikou. Pri otváraní nových pobočiek sa však na staré nezabudlo. „Bánovecké PLANEO Elektro sa dočkalo modernizácie a po rekonštrukcii priestorov sa 8. októbra 2020 chystá jeho reopening s novým vizuálom. Zákazníkov čakajú veľkorysé priestory s rozlohou 696 m2 a 9 odborne vyškolených zamestnancov. Nový vizuál a prehľadnejšie usporiadanie tovaru sa pozitívne odzrkadlí na komforte zákazníkov pri nakupovaní,“ približuje nové priestory Vitalij Fomenko, marketingový manažér spoločnosti PLANEO Elektro.

Ponuka v inovovanej bánoveckej predajni zahŕňa širokú škálu výrobkov z oblasti spotrebnej elektroniky, veľkých a malých domácich spotrebičov, telefónov, kamier, GPS zariadení, hodiniek, kancelárskej techniky. Na svoje si prídu aj hobby majstri a záhradkári. PLANEO Elektro v Bánovciach nad Bebravou ponúka aj prémiové značky Sencor, Philco, Sage, Lamart, Fieldmann a iné. Vitalij Fomenko pridáva aj ďalší, veľmi príjemný dôvod zájsť si v Bánovciach do zrevitalizovaného PLANEO Elektro: „Pri príležitosti novootvorenia našej predajne sme tu pre našich zákazníkov pripravili v termíne 8. – 18. októbra úplne na všetko akciu Uvádzacie ceny - nákup na splátky bez navýšenia, čo je určite výhodné najmä pri cenovo vyšších spotrebičoch. Aj v tejto predajni môžu zákazníci zbierať body na vernostnú kartu a využiť dopravu priamo domov , v rámci ktorej im bude spotrebič nielen dopravený, ale aj postavený priamo tam, kde ho chcú mať.“

Zrekonštruovaná predajňa PLANEO Elektro v Bánovciach nad Bebravou má otváracie hodiny Po – Ne od 9:00 do 21:00.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line