Sobota, 31. október, 2020 | Meniny má AurelaKrížovkyKrížovky

PLANEO Elektro uvádza v Bánovciach nové priestory a lákavé ceny

Jednu zo svojich 51 predajní má PLANEO Elektro aj Bánovciach nad Bebravou. Zákazníci nájdu nové priestory aj uvádzacie akcie.

PLANEO Elektro otvorilo v novembri 2012 v Bánovciach nad Bebravou vo Vendo Parku na Svätoplukovej 15A svoju osemnástu predajňu, v ktorej ponúkalo široký sortiment spotrebičov do domácností, záhradiek aj kancelárií. V priebehu rokov dosiahol počet predajní číslo 51 a PLANEO Elektro sa tak stalo najrozšírenejšou sieťou predajní so spotrebnou elektronikou. Pri otváraní nových pobočiek sa však na staré nezabudlo. „Bánovecké PLANEO Elektro sa dočkalo modernizácie a po rekonštrukcii priestorov sa 8. októbra 2020 chystá jeho reopening s novým vizuálom. Zákazníkov čakajú veľkorysé priestory s rozlohou 696 m2 a 9 odborne vyškolených zamestnancov. Nový vizuál a prehľadnejšie usporiadanie tovaru sa pozitívne odzrkadlí na komforte zákazníkov pri nakupovaní,“ približuje nové priestory Vitalij Fomenko, marketingový manažér spoločnosti PLANEO Elektro.

Ponuka v inovovanej bánoveckej predajni zahŕňa širokú škálu výrobkov z oblasti spotrebnej elektroniky, veľkých a malých domácich spotrebičov, telefónov, kamier, GPS zariadení, hodiniek, kancelárskej techniky. Na svoje si prídu aj hobby majstri a záhradkári. PLANEO Elektro v Bánovciach nad Bebravou ponúka aj prémiové značky Sencor, Philco, Sage, Lamart, Fieldmann a iné. Vitalij Fomenko pridáva aj ďalší, veľmi príjemný dôvod zájsť si v Bánovciach do zrevitalizovaného PLANEO Elektro: „Pri príležitosti novootvorenia našej predajne sme tu pre našich zákazníkov pripravili v termíne 8. – 18. októbra úplne na všetko akciu Uvádzacie ceny - nákup na splátky bez navýšenia, čo je určite výhodné najmä pri cenovo vyšších spotrebičoch. Aj v tejto predajni môžu zákazníci zbierať body na vernostnú kartu a využiť dopravu priamo domov , v rámci ktorej im bude spotrebič nielen dopravený, ale aj postavený priamo tam, kde ho chcú mať.“

Zrekonštruovaná predajňa PLANEO Elektro v Bánovciach nad Bebravou má otváracie hodiny Po – Ne od 9:00 do 21:00.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nechajte zamestnancov vybrať si služobné auto, oplatí sa vám to

Najlepším terénnym vozidlom je služobné auto, vtipkujú Slováci. No i keď ide len o vtip, je na ňom aj kúsok pravdy.

Moringa a Ginkgo - pomocníci z prírody

Téma posilňovania zdravia je v dnešnej dobe veľmi populárna. Avšak, dosiahnutie perfektného zdravia vôbec nemusí byť tak náročné.

Pracujete? Vaše odvody zachraňujú podvýživené zdravotníctvo

Platíte odvody a dúfate, že ak ochoriete, zaplatia vám potrebnú liečbu? Pandémia a zlý návrh štátneho rozpočtu môžu veľa zmeniť.