Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Humenčanov čakajú extra zľavy

Najväčšia sieť elektropredajní PLANEO Elektro otvára na východe Slovenska už svoju 52. predajňu. Humenčanov čakajú extra zľavy.

Štyri mesiace po otvorení predajne vo Veľkom Mederi otvára elektropredajca ďalšiu. Od 15. októbra si obyvatelia Humenného a okolia môžu nakúpiť v predajni PLANEO Elektro na Družstevnej ulici 41 pri hypermarkete Tesco . Na ploche 750 m2 čaká zákazníkov ponuka vyše 4000 druhov spotrebnej elektroniky, veľkej bielej a záhradnej techniky, hračiek a domácich potrieb. „Zákazníkom ponúkame aj možnosť splátkového predaja bez navýšenia, poistenia a predlženia záruky na spotrebiče, ako aj využívanie vernostného programu PLANEO karta a dopravu priamo do domu. V rámci nej veľké spotrebiče vynesieme tam, kde si ich zákazník praje mať a obalový materiál aj starý spotrebič odnesieme na ekologickú likvidáciu. Predajňa je súčasne výdajným miestom e-shopu, “ upresňuje šéf marketingu Vitalij Fomenko a upozorňuje aj našpeciálne otváracie zľavy: „Pri príležitosti otvorenia predajne máme pripravené veľmi zaujímavé akcie, platné len pár dní pre predajňu v Humennom.“

Dodržiavanie nariadení je zabezpečené

Zákazníkom sa bude venovať odborne vyškolený personál, ktorí bude dbať aj na dodržiavanie hygienických opatrení. „Zdravie našich zákazníkov je pre nás rovnako dôležité, ako ich spokojnosť s nákupom. Dezinfekcia rúk pri vchode je zabezpečená, v kompetencii predajcov je aj upozornenie zákazníkov na nosenie rúška,“ upozorňuje riaditeľ maloobchodnej siete PLANEO Elektro Peter Matuška.

PLANEO Elektro v Humennom nájdete na adrese:
Družstevná 6444/41
, Humenné

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Kvalitné sporenie si dokážete vybaviť z pohodlia domova

Kvalitné sporenie je to najmenej, čo pre zhodnotenie svojich úspor môžete urobiť. Sporiaci účet si dokážete vybaviť cez internet.

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.