Piatok, 4. december, 2020 | Meniny má Barbora, BarbaraKrížovkyKrížovky

Tovar vám vynesú na miesto, ktoré ukážete prstom

Ochotní chlapci z PLANEO Elektro vynesú vašu novú práčku či TV tam, kam si ukážete. O obaly a starý spotrebič sa postarajú tiež.

Jednou z najväčších starostí pri kúpe veľkých spotrebičov býva spôsob, ako ich dostať ďalej než za vchodové dvere. Tam totiž obvykle končí dovoz z predajne.Teraz však už viac nemusíte premýšľať, ako dostanete nový veľký spotrebič od prvých dverí až hore do bytu. Zájdite si poň do niektorej z 52 predajní PLANEO Elektro po celom Slovensku, dohodnite si podmienky dopravy a tovar vám bez problémov privezú nielen domov, ale priamo tam, kde ho chcete mať.

Novou službou zvyšujeme komfort našich zákazníkov, ktorým stačí iba zájsť do predajne a dohodnúť si deň podľa rozvozových dní danej predajne. Pred dovozom zákazníka kontaktujeme telefonicky. Tovar vynesieme a položíme doslova na miesto, kam zákazník ukáže prstom. Spotrebič odbalíme, obaly a starý spotrebič odvezieme na recykláciu,“ vysvetľuje fungovanie vylepšenej dopravy Peter Matuška, riaditeľ maloobchodnej siete PLANEO Elektro.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Podcast: Jeden lístok, veľa tratí

Vypočujte si rozhovor s Mirkou Miškechovou, tvárou a hlasom kampane SAD Trenčín.

Čo musíte vedieť, ak chcete prežiť Vianoce v zdraví a so svojimi

Posledné mesiace nám ukázali, že zdravie by sme si mali vážiť viac, ako inokedy. Je to predsa to najcennejšie, čo v živote máme.

Nová škôlka 21. storočia na Kramároch

Moderná škôlka sa otvára začiatkom decembra a prvé dve triedy začnú chodiť do škôlky už v januári.