Nedeľa, 29. november, 2020 | Meniny má VratkoKrížovkyKrížovky

Tovar vám vynesú na miesto, ktoré ukážete prstom

Ochotní chlapci z PLANEO Elektro vynesú vašu novú práčku či TV tam, kam si ukážete. O obaly a starý spotrebič sa postarajú tiež.

Jednou z najväčších starostí pri kúpe veľkých spotrebičov býva spôsob, ako ich dostať ďalej než za vchodové dvere. Tam totiž obvykle končí dovoz z predajne.Teraz však už viac nemusíte premýšľať, ako dostanete nový veľký spotrebič od prvých dverí až hore do bytu. Zájdite si poň do niektorej z 52 predajní PLANEO Elektro po celom Slovensku, dohodnite si podmienky dopravy a tovar vám bez problémov privezú nielen domov, ale priamo tam, kde ho chcete mať.

Novou službou zvyšujeme komfort našich zákazníkov, ktorým stačí iba zájsť do predajne a dohodnúť si deň podľa rozvozových dní danej predajne. Pred dovozom zákazníka kontaktujeme telefonicky. Tovar vynesieme a položíme doslova na miesto, kam zákazník ukáže prstom. Spotrebič odbalíme, obaly a starý spotrebič odvezieme na recykláciu,“ vysvetľuje fungovanie vylepšenej dopravy Peter Matuška, riaditeľ maloobchodnej siete PLANEO Elektro.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Darček? Špičková autonavigácie Mio Spirit 8670 Full EÚ Lifetime!

UNBOXING a recenze skvělé autonavigace Mio Spirit 8670 EU - jak si vedla v testu funkcí a co na ni říká Mahulena Bočanová?

TEST špičkové autonavigácie Mio Spirit 8670 Full EU!

Pomôžte ľuďom v núdzi v najväčšej potravinovej zbierke v Tescu

Trvanlivé potraviny a drogériu ľuďom v núdzi môžete darovať v predajniach alebo cez Tesco Online nákupy do 3. decembra.

Aké sú dopady pandémie na financie ľudí?

Niektorí prišli o odmeny, iným sa znížil plat.