Sobota, 31. október, 2020 | Meniny má AurelaKrížovkyKrížovky

Slováci sú pri výbere investičných produktov čoraz náročnejší

Pri investovaní neexistuje žiadna záruka, že na svojich investíciách zarobíte. Slováci to vedia a investície vyberajú opatrne.

Pri investovaní neexistuje žiadna záruka, že na svojich investíciách zarobíte. A Slováci to dobre vedia. Preto chcú viac ako čokoľvek iného vidieť návratnosť svojich investícií. Možno Vás to prekvapí, ale Slováci sa skutočne poctivo zaoberajú investovaním peňazí a sú pri výbere investičných produktov čoraz náročnejší.

Investiční makléri sa zhodnú. Slováci sa konečne rozhodli začať poriadne investovať. Už dobre vedia, že spoločnosť, ktorá má v súvahe veľa peňazí je lepšia ako spoločnosť zaťažená dlhom, a preto sa pri investovaní snažia vždy brať do úvahy odporúčania analytikov a svoje investovanie dobre zvažujú. Často využívajú aj služby investičného portálu mojefondy.sk.

Slováci využívajú investičné služby

Slováci čoraz viac využívajú investičné služby cez súkromných expertov na investovanie, banky alebo portál mojefondy.sk. Slovensko už dávno vie, že portfólio by malo byť diverzifikované vo viacerých odvetviach. Väčšinu Slovákov láka najmä nízkonákladové investovanie do indexových a ETF fondov, ktoré si účtujú nízke priebežné poplatky.

Ako si teda vybrať, čo najlepší investičný produkt? Práve s tým dokáže pomôcť dobrý investičný poradca. Okrem toho, že pre Vás pripraví vhodný, dobre diverzifikovaný investičný plán, môže Vám ponúknuť atraktívne zľavy zo vstupných poplatkov. Dobrý výber investičného riešenia tiež zníži akékoľvek ďalšie priebežné náklady na minimum. Samozrejmosťou by mal byť vhodný daňový režim alebo až úplne oslobodenie od platenia daní.

Stav sporiaceho účtu a jednotlivé fondy Slováci radi sledujú online. Nastavenie fondov je v kvalitných produktoch možné kedykoľvek zmeniť a aktualizovať. Investičný poradca s tým poradí aj online.

Dnes už ani na Slovensku nie je problém získať špičkové investičné poradenstvo a to pre všetkých. Od menších klientov, až po tých veľkých.

A čo Vy? Ste pripravení nechať svoje financie zarábať? Návštívte portál mojefondy.sk a zistite čo pre Vás trh ponúka.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nechajte zamestnancov vybrať si služobné auto, oplatí sa vám to

Najlepším terénnym vozidlom je služobné auto, vtipkujú Slováci. No i keď ide len o vtip, je na ňom aj kúsok pravdy.

Moringa a Ginkgo - pomocníci z prírody

Téma posilňovania zdravia je v dnešnej dobe veľmi populárna. Avšak, dosiahnutie perfektného zdravia vôbec nemusí byť tak náročné.

Pracujete? Vaše odvody zachraňujú podvýživené zdravotníctvo

Platíte odvody a dúfate, že ak ochoriete, zaplatia vám potrebnú liečbu? Pandémia a zlý návrh štátneho rozpočtu môžu veľa zmeniť.