Piatok, 4. december, 2020 | Meniny má Barbora, BarbaraKrížovkyKrížovky

Ruža zmeny

Všetci chcú byť niečím jedineční, mať niečo typické, čo ich charakterizuje a čím sú ľahko rozpoznateľní.

Ruža zmenyRuža zmeny (Zdroj: wikipedia.org)

Jednou z možností, ako sa odlíšiť od ostatných firiem, spoločností je logo, znak. Je to grafický symbol firmy, podniku, organizácie, inštitúcie, ktoré ju má charakterizovať. Má byť ľahko identifikovateľné a priraditeľné ku konkrétnej spoločnosti. Najlepšie logotypy v sebe na prvý pohľad odrážajú druh činnosti, ktorú firma prevádzkuje, ale ich grafické stvárnenie musí byť natoľko nekomplikované, aby si udržalo prehľadnosť na najrôznejších reprodukciách od vizitiek, hlavičkových papierov, exteriérovej reklame až po reprodukciu na reklamný perách.

Logo, ktoré charakterizuje určitú skupinu ľudí, ktoré odlišuje ich od ostatných. Svoje znaky majú aj cirkvi a rôzne náboženské spoločnosti. V ponuke nášho e-shopu, yzop.sk, nájdete rôzne produkty s logom Evanjelickej cirkvi a. v. na Slovensku.

Lutherovu ružu Evanjelická cirkev augsburského vyznania prijala za svoj inštitucionálny znak – erb Martina Luthera. Tvorí ho čierny kríž v červenom srdci, lebo kríž síce umŕtvuje, ale ponecháva srdcu jeho farbu. Srdce je ponorené v bielej ruži, lebo viera dáva pokoj, radosť a potešenie. Biela symbolizuje farbu anjelov a Ducha Svätého. Ruža je v belasom poli nebeskej oblohy, lebo radosť v duchu a vo viere je počiatkom nebeskej radosti. Belasé pole lemuje zlatá obruč, dokumentujúca blahoslavenstvo nebeské, ktoré je večné, bez konca a vzácne ako zlato. Znak je výrazom vyznania: „Spravodlivý z viery bude živý.“

Rúška Rúška (zdroj: yzop.sk)

V e-shope nájdete rúška s Lutherovou ružou v bielej a čiernej farbe. Rúška prešli testom EN 14683 (chirurgické masky) typ 2, a teda ponúkajú aj bežným, fyzickým osobám veľmi dobrú ochranu, porovnateľnú s ochrannými prostriedkami používanými v nemocniciach. Textilné tkané dvojrstvové rúško Karpathia® na tvár, vyrobené zo 100% slovenského polypropylénového vlákna Prolen®Siltex s iónmi striebra. Vlákno Prolen® Siltex bráni rastu baktérií, redukuje nepríjemné pachy a zabezpečí hygienickú sviežosť. Antibakteriálne vlastnosti vlákna Prolen® Siltex sú potvrdené certifikátom VÚTCH - CHEMITEX podľa normy AATCC TM 100:2012 (bolo testované na baktérie Klebsiella pneumoniae a Staphylococcus aureus), protokolom o skúškach z VÚTCH - CHEMITEX podľa normy ASTM E2149-13a (bolo testované na bakériu Escherichia coli).

Tričká Tričká (zdroj: )

Okrem rúšok máme v ponuke aj tričká s logom Lutherovej ruže v bielej a čierne farbe, v rôznych veľkostiach. Kvalitné jednofarebné elegantné unisexové tričká sú vhodné pre mužov aj ženy. Zložené sú zo 100% bavlna. Logo na tričkách je vyrábané a aplikované rôznymi technológiami, ako sieťotlač, potlač a výšivka.

V našej ponuke nájdete okrem tričiek a rúšok aj rukavice so znakom Lutherovej ruže. Textilné prateľné rukavice Karpathia® vyrobené zo 100% polypropylénového certifikovaného slovenského vlákna Prolen® Siltex, ktoré je permanentne ošetrené antibakteriálnym (biocídnym) aditívom na báze iónov striebra, ktoré bráni rastu baktérií, redukuje nepríjemné pachy a zabezpečí hygienickú sviežosť. Rukavice máme v štyroch rôznych veľkostiach.

Rukavice s Lutherovou ružou Rukavice s Lutherovou ružou (zdroj: yzop.sk)

Ďalšie informácie a produkty, ktoré dennodenne aktualizujeme nájdete v internetovom kresťanskom kníhkupectve, yzop.sk alebo na našom facebooku - @eshopyzop.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Podcast: Jeden lístok, veľa tratí

Vypočujte si rozhovor s Mirkou Miškechovou, tvárou a hlasom kampane SAD Trenčín.

Čo musíte vedieť, ak chcete prežiť Vianoce v zdraví a so svojimi

Posledné mesiace nám ukázali, že zdravie by sme si mali vážiť viac, ako inokedy. Je to predsa to najcennejšie, čo v živote máme.

Nová škôlka 21. storočia na Kramároch

Moderná škôlka sa otvára začiatkom decembra a prvé dve triedy začnú chodiť do škôlky už v januári.