Streda, 25. november, 2020 | Meniny má KatarínaKrížovkyKrížovky

Zlaďte vaše šperky s jeseňou

Inšpirujte sa jeseňou! Siahnite po šperkoch v zlatých odtieňoch pripomínajúcich jesennú prírodu alebo sa ozdobte padajúcim lístím.

Slnko ukryté v šperku

Žltá farba zlata je stále obľúbená pre svoju trvácnosť a krásu. Symbolizuje slnko a teplo, ktoré si v chladnej jeseni môžeme pripomínať aspoň šperkom. So svetrami a šálmi prichádzajú na scénu aj praktickejšie náušnice. Vyberte si zo zlatých napichovačiek. Tento decentný šperk môžeme nosiť takmer ku každému outfitu. Zlaté náušnice skúste doplniť minimalistickým náhrdelníkom či náramkom. Jemné a nenápadné dizajny podčiarknu vašu eleganciu, ale nezatienia vašu krásu.

Ružové pozlátenie

Teplá farba ružového zlata pripomína farby jesenného lesa a jemne ladí s ľudskou pokožkou. Podľahnite aj vy netradičnej ružovej farbe a siahnite po cenovo dostupnejšej alternatíve v podobe pozlátených strieborných či oceľových šperkov.

Ozdoba kabáta či čiapky

Nezabúdajme na všestranný šperk v podobe brošne. Chcete ukázať vkus aj zababušená v saku, kabáte či čiapke? Ozdobte sa nápaditými brošňami v rôznych prevedeniach. Popustite uzdu fantázii a osviežte nimi šatku či šál, pripnite brošňu na klopu kabáta alebo doplňte jednoduché teplé šaty.

Stromy a listy

Prvé, čo nás napadne pri slove jeseň, sú sfarbené stromy a padajúce lístie. Ľudstvo sa odjakživa inšpirovalo prírodou a nie je to inak ani pri šperkoch. Štýlové kúsky v tvare listov, štvorlístkov či stromov sú obľúbené najmä pre svoj hlbší význam. Nie sú len ozdobou, ale symbolizujú to, čo nám je vzácne – šťastie, rodinu a život.

Výrazné prívesky

Chcete nosiť náhrdelníky aj k oversize svetrom a jesenným šatám? Neschovávajte pod nimi jemné retiazky. Zvoľte radšej medailóny či výraznejšie prívesky, ktoré pekne vyniknú na dlhších retiazkach. Odporúčame siahnuť po retiazke s dĺžkou 60 cm a viac. Presnú dĺžku však prispôsobte zvolenému prívesku a typu vašej postavy.

Širokú ponuku jesenných šperkov nájdete v predajniach a e-shope www.SOFIA.sk . Príďte sa pozrieť čo by ste si vybrali vy!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Slovenská firma reformuje tradičné multimiliardové odvetvie

Rastie v stovkách percent ročne.

V mlieku už nie sme sebestační. Čo sa musí zmeniť?

Kedysi sme mlieko vyvážali, teraz je to naopak.

OFFICE ROKA 2020 poukáže na transformáciu pracovného prostredia

Pracujete v inšpiratívnom office? Prihláste ho do súťaže OFFICE ROKA 2020!