Piatok, 27. november, 2020 | Meniny má MilanKrížovkyKrížovky

NAŽIVO: Ako na koronu reagujú úspešné firmy? Sledujte #akonato

Dnes sa konalo najväčšie biznis podujatie jesene. Na konferencii #akonato od Slovenskej sporiteľne debatovali významné osobnosti.

Na konferencii #akonato od Slovenskej sporiteľne debatovali významné osobnosti nielen slovenského biznisu. Vrcholoví slovenskí biznismeni a odborníci vysvetľovali, ako ich firmy úspešne transformovali svoje biznis modely alebo zaviedli opatrenia, ktoré im pomáhajú krízové obdobie úspešne prekonať, či dokonca využiť na nové príležitosti.

Témou dnešného dňa bol aj vývoj slovenskej ekonomiky a vládna pomoc pre zasiahnuté firmy a podnikateľov.

Konferencia #akonato je zadarmo a sledovať ju môžete prostredníctvom záznamu livestreamu zo Starej tržnice

9:15 | Bojujeme s koronou. Aká je cesta k úspechu?

Koronakríza mení biznis model mnohých firiem a vystavuje ich vážnym ekonomickým hrozbám. Ako správne reagovať? #akonato vám povedia zástupcovia renomovaných spoločností – Volkswagen, Mastercard, Lufthansa či EY.

11:15 | Vráti sa ekonomika rýchlo do normálu? Hospodárska kríza – jej vplyv a výhľady

Tento rok našu ekonomiku čaká veľký prepad. Čo v roku 2021? Vypočujte si, ako vidia vývoj hospodárstva bývalý minister financií, riaditeľ najväčšej slovenskej banky a analytik prestížneho Financial Times.

12:45 | #akonato, šéfe!

Ako sa (ne)darí gastrobiznisu počas pandémie koronavírusu? Aká bude budúcnosť reštaurácií? Spolu nahliadneme (najmä) do biznisovej kuchyne Zdeňka Pohlreicha, známeho českého šéfkuchára a podnikateľa.

13:20 | Talkshow Andrey Belányiovej: Čo spája šport, biznis a vedu?

Vytrvalosť a prekonávanie samého seba sú nielen esenciou podnikania, ale aj kľúčom k akémukoľvek úspechu: Inšpirujte sa #akonato v talkshow s olympijskou víťazkou, cyklistickými podnikateľmi i vedcom-poradcom.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Sledujte naživo pokusy so slovenskými výskumníkmi

Európska noc výskumníkov prebieha tento rok online

Slnko a teplo aj cez sviatky: Do Egypta sa vracajú dovolenkári

Odlety sú naplánované aj z Bratislavy. Na vycestovanie stačí negatívny PCR test.

Počúvaním hluku chránime váš sluch

Strata sluchu spôsobená hlukom z povolania je pre pracovníkov vážnym rizikom a pre bezpečnostných technikov významnou výzvou.