Nedeľa, 29. november, 2020 | Meniny má VratkoKrížovkyKrížovky

NAŽIVO: Čo čaká ekonomiku? Sledujte #akonato konferenciu

Práve sa koná najväčšie biznis podujatie jesene. Na konferencii #akonato od Slovenskej sporiteľne debatujú významné osobnosti.

Na konferencii #akonato od Slovenskej sporiteľne debatovali významné osobnosti nielen slovenského biznisu. Vrcholoví slovenskí biznismeni a odborníci vysvetľovali, ako ich firmy úspešne transformovali svoje biznis modely alebo zaviedli opatrenia, ktoré im pomáhajú krízové obdobie úspešne prekonať, či dokonca využiť na nové príležitosti.

Témou dnešného dňa bol aj vývoj slovenskej ekonomiky a vládna pomoc pre zasiahnuté firmy a podnikateľov.

Konferencia #akonato je zadarmo a sledovať ju môžete prostredníctvom záznamu livestreamu zo Starej tržnice

9:15 | Bojujeme s koronou. Aká je cesta k úspechu?

Koronakríza mení biznis model mnohých firiem a vystavuje ich vážnym ekonomickým hrozbám. Ako správne reagovať? #akonato vám povedia zástupcovia renomovaných spoločností – Volkswagen, Mastercard, Lufthansa či EY.

11:15 | Vráti sa ekonomika rýchlo do normálu? Hospodárska kríza – jej vplyv a výhľady

Tento rok našu ekonomiku čaká veľký prepad. Čo v roku 2021? Vypočujte si, ako vidia vývoj hospodárstva bývalý minister financií, riaditeľ najväčšej slovenskej banky a analytik prestížneho Financial Times.

12:45 | #akonato, šéfe!

Ako sa (ne)darí gastrobiznisu počas pandémie koronavírusu? Aká bude budúcnosť reštaurácií? Spolu nahliadneme (najmä) do biznisovej kuchyne Zdeňka Pohlreicha, známeho českého šéfkuchára a podnikateľa.

13:20 | Talkshow Andrey Belányiovej: Čo spája šport, biznis a vedu?

Vytrvalosť a prekonávanie samého seba sú nielen esenciou podnikania, ale aj kľúčom k akémukoľvek úspechu: Inšpirujte sa #akonato v talkshow s olympijskou víťazkou, cyklistickými podnikateľmi i vedcom-poradcom.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Darček? Špičková autonavigácie Mio Spirit 8670 Full EÚ Lifetime!

UNBOXING a recenze skvělé autonavigace Mio Spirit 8670 EU - jak si vedla v testu funkcí a co na ni říká Mahulena Bočanová?

TEST špičkové autonavigácie Mio Spirit 8670 Full EU!

Pomôžte ľuďom v núdzi v najväčšej potravinovej zbierke v Tescu

Trvanlivé potraviny a drogériu ľuďom v núdzi môžete darovať v predajniach alebo cez Tesco Online nákupy do 3. decembra.

Aké sú dopady pandémie na financie ľudí?

Niektorí prišli o odmeny, iným sa znížil plat.