Utorok, 24. november, 2020 | Meniny má EmíliaKrížovkyKrížovky

NAŽIVO: Čo čaká ekonomiku? Sledujte #akonato konferenciu

Práve sa koná najväčšie biznis podujatie jesene. Na konferencii #akonato od Slovenskej sporiteľne debatujú významné osobnosti.

Na konferencii #akonato od Slovenskej sporiteľne debatovali významné osobnosti nielen slovenského biznisu. Vrcholoví slovenskí biznismeni a odborníci vysvetľovali, ako ich firmy úspešne transformovali svoje biznis modely alebo zaviedli opatrenia, ktoré im pomáhajú krízové obdobie úspešne prekonať, či dokonca využiť na nové príležitosti.

Témou dnešného dňa bol aj vývoj slovenskej ekonomiky a vládna pomoc pre zasiahnuté firmy a podnikateľov.

Konferencia #akonato je zadarmo a sledovať ju môžete prostredníctvom záznamu livestreamu zo Starej tržnice

9:15 | Bojujeme s koronou. Aká je cesta k úspechu?

Koronakríza mení biznis model mnohých firiem a vystavuje ich vážnym ekonomickým hrozbám. Ako správne reagovať? #akonato vám povedia zástupcovia renomovaných spoločností – Volkswagen, Mastercard, Lufthansa či EY.

11:15 | Vráti sa ekonomika rýchlo do normálu? Hospodárska kríza – jej vplyv a výhľady

Tento rok našu ekonomiku čaká veľký prepad. Čo v roku 2021? Vypočujte si, ako vidia vývoj hospodárstva bývalý minister financií, riaditeľ najväčšej slovenskej banky a analytik prestížneho Financial Times.

12:45 | #akonato, šéfe!

Ako sa (ne)darí gastrobiznisu počas pandémie koronavírusu? Aká bude budúcnosť reštaurácií? Spolu nahliadneme (najmä) do biznisovej kuchyne Zdeňka Pohlreicha, známeho českého šéfkuchára a podnikateľa.

13:20 | Talkshow Andrey Belányiovej: Čo spája šport, biznis a vedu?

Vytrvalosť a prekonávanie samého seba sú nielen esenciou podnikania, ale aj kľúčom k akémukoľvek úspechu: Inšpirujte sa #akonato v talkshow s olympijskou víťazkou, cyklistickými podnikateľmi i vedcom-poradcom.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zdravá pečeň zlepšuje metabolizmus aj celkové zdravie

Škodí jej alkohol a ťažké jedlá: Takto zlepšíš kondíciu svojej pečene

Právo: Kto sú najväčší právnici a kde všade zostanú súdy

Špeciálny magazín Právo si môžete kúpiť už dnes spolu s denníkom SME.

O bezpečnejších nákupoch pred Vianocami so šéfom Tesca

Ako koronakríza ovplyvní Vianoce aj ako Slováci zmenili svoje nakupovanie, prezradil výkonný riaditeľ Tesca Martin Kuruc.