Utorok, 24. november, 2020 | Meniny má EmíliaKrížovkyKrížovky

5 vecí, ktoré definujú prémiové bývanie

Lukratívna lokalita je nepochybne dôležitá indícia prémiovej kvality bývania, ale adresa úspechu by toho mala ponúknuť viac.

Realitný trh v Bratislave už dlhodobo nestíha pokryť vysoký dopyt po voľných bytoch v novostavbách. Ešte väčšou raritou je zabezpečiť si bývanie s pečaťou prémiovej kvality, ak nechcete čakať roky na dokončenie projektu a radi by ste sa nasťahovali hneď.

Projekt Gansberg Koliba z portfólia renomovaného slovenského developera ITB Development vám tento luxus prináša. Čo presne z neho robí adresu úspechu?

Efektné detaily

Luxusné bývanie by malo byť rozpoznateľné nielen na prvý, ale aj na desiaty pohľad. Už Steve Jobs povedal, že úspech je v detailoch a platí to aj pri prémiových rezidenčných projektoch. Musia zaujať v každého uhla a perspektívy, pretože kvalita celku z veľkej časti závisí od precíznosti vypracovania detailov.

Gansberg Koliba tento parameter spĺňa vďaka spoluprácam s remeselnou a dizajnérskou špičkou zo Slovenska aj zo sveta. Výsledkom sú prvotriedne materiály použité na stavbe či viaceré exkluzívne dizajnérske riešenia, ktoré dodávajú projektu punc jedinečnosti a rafinovanosti.

Príkladom sú na mieru navrhnuté exteriérové zábradlia s atypickými vzormi, kvetináče z juhoamerickej dreviny cumaru s integrovanými klimatizačnými jednotkami či penthousové byty obložené eternitom tak, že ich tvar evokuje hadie šupiny.

Vysoká miera pohodlia

V troch štvorpodlažných bytových domoch je ponuka bývania vypracovaná tak, aby uspokojila po pôžitkárstve bažiacich jednotlivcov, ale aj menšie či väčšie rodiny. Zatiaľ čo výmery bytov sú rôzne, ich spoločným menovateľom je vysoká miera pohodlia, akú v kontexte Bratislavy, ale aj strednej Európy možno označiť za rezidenčný „high-end“.

K základnej výbave bytov patria hliníkové okná, podlahové vykurovanie, predpríprava na klimatizáciu, exteriérové žalúzie, ako aj extra pevné a bezpečné vchodové dvere z dielne českej rodinnej firmy SAPELI. Miestnosti zdobí odolná a elegantná drevená podlaha od Parkett Designer a v kúpeľniach sa vynímajú výrobky svetoznámej značky Villeroy & Boch.

Symbióza mesta a zelene

Gansberg Koliba je situovaný v lukratívnej bratislavskej štvrti, ktorá ponúka perfektne vybalansované spojenie mestského „ruchu“ a ticha prírody. V bezprostrednom okolí sú malokarpatské lesy či obľúbený Kamzík, ale rovnako rýchlo sa dostane aj do centra, takže budete mať na dosah to najlepšie z oboch svetov. Mestského aj prírodného. A pretože zelene nikdy nie je dosť, užijete si ju aj v areáli, kde harmonicky dopĺňa oddychové zóny a detské ihrisko.

Unikátny prístup

Prémiové bývanie a tuctovosť akosi nejdú dokopy. Preto sú byty v Gansbergu Koliba už vo svojej kategorizácii slovenským unikátom. Ich delenie reflektuje odlišné preferencie životného štýlu a uľahčuje tak orientáciu pri hľadaní bývania, ktorý bude dokonale „ladiť“ s túžbami klienta.

QUIET byty orientované do zeleného svahu lákajú priaznivcov filozofie pomalého života, GARDEN byty prichádzajú s predzáhradkou, čo je vzhľadom na centrálnu polohu projektu ojedinelý benefit, CITY VIEW očaria impozantnými výhľadmi z terasy a PREMIUM ponúkajú v jednom balíku to najlepšie z najlepšieho pre extra náročnú klientelu.

Nadčasová hodnota

Povedať áno prémiovému bývaniu je investičným rozhodnutím, ktorého správnosť oceníte nielen v momente sťahovania, ale aj v budúcnosti. Nehnuteľnosť nadštandardnej kvality je totiž ako víno, zreje do krásy a predstavuje tak nadčasovú hodnotu, ktorá rokmi ešte stúpa na cene.

Viac na www.gansberg.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zdravá pečeň zlepšuje metabolizmus aj celkové zdravie

Škodí jej alkohol a ťažké jedlá: Takto zlepšíš kondíciu svojej pečene

Právo: Kto sú najväčší právnici a kde všade zostanú súdy

Špeciálny magazín Právo si môžete kúpiť už dnes spolu s denníkom SME.

O bezpečnejších nákupoch pred Vianocami so šéfom Tesca

Ako koronakríza ovplyvní Vianoce aj ako Slováci zmenili svoje nakupovanie, prezradil výkonný riaditeľ Tesca Martin Kuruc.