Utorok, 1. december, 2020 | Meniny má EdmundKrížovkyKrížovky

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

(Zdroj: Tesco)

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami. V súčasnom náročnom období vyvíja reťazec maximálne úsilie, aby priniesol bezpečný nákup všetkým zákazníkom a naďalej chránil zdravie kolegov.

"Našim zákazníkom chceme za každých okolností prinášať potraviny a všetky potrebné výrobky. Na aktuálnu situáciu sme pripravení aj vďaka našim skúsenostiam z jarného obdobia. Zásoby potravín, drogérie a ďalších výrobkov v našich distribučných centrách sú dostatočné a priebežne pokračuje ich plynulé dopĺňanie," uviedol manažér externej komunikácie Tesca na Slovensku Peter Steigauf. Z distribučných centier Tesca v Beckove a Prešove denne putujú čerstvé i trvanlivé potraviny do každého zo 153 obchodov Tesca na Slovensku.

V Tescu je bezpečnosť zákazníkov a kolegov na prvom mieste. Aby sa zákazníci cítili pri nákupe maximálne bezpečne, reťazec vo svojich obchodoch dohliada na dodržiavanie preventívnych opatrení, ktoré chránia zdravie nakupujúcich a kolegov. V každom zo 153 obchodov Tesca sú samozrejmosťou posilnené hygienické rutiny. Predajne – vrátane košíkov, vozíkov, kľučiek a ďalších plôch – sú dezinfikované ešte pred otvorením a následne pravidelne so zvýšenou intenzitou v priebehu celého dňa.

Tesco dbá na to, aby zákazníci vstupovali do našich obchodov len v ochranných rúškach a v rukaviciach, prípadne po aplikácii dezinfekčného prostriedku na ruky. Reťazec zákazníkov povzbudzuje, aby využívali bezkontaktnú platbu kartou či službu Scan&Shop, vďaka ktorej svoj nákup vkladajú priamo do nákupnej tašky bez vykladania potravín pri pokladni. "Zákazníkov zároveň prosíme, aby boli ohľaduplní a disciplinovaní, a dodržiavali bezpečný odstup od iných nakupujúcich," doplnil Peter Steigauf z Tesca.

Dôležitou pomocou je v súčasnej situácii služba Tesco Online nákupy, ktorá prináša komfortnú online donášku potravín. Pre zákazníkov, ktorí sa nenachádzajú v dostupnosti Tesco Online nákupov, je dostupná služba Tesco Zásielka. Ide o vopred pripravené balenie 24 trvanlivých potravín a ďalších nevyhnutých výrobkov doručené kuriérskou službou po zadaní objednávky.

Tesco si veľmi váži obetavú a dôležitú prácu všetkých svojich kolegov, pretože iba vďaka nej dokáže každý deň obslúžiť zákazníkov. "Našich kolegov v obchodoch a distribučných centrách podporujeme najlepšie, ako je to možné. Aj s ohľadom na blížiace sa obdobie Vianoc, aktuálne počítame s posilnením našich tímov v obchodoch, aby sme v každej z našich 153 prevádzok naprieč krajinou mohli prinášať nakupujúcim tie najlepšie služby za každých okolností," zdôraznil Peter Steigauf z Tesca.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Detský čaj COOP Jednoty získal unikátne medzinárodné ocenenie

Tradičný slovenský reťazec víťazstvom potvrdil svetovú úroveň svojich privátnych značiek.

FMMR svojím výskumom reaguje na aktuálne živé témy

Odborníci na UMIK sa venujú aj životnému prostrediu a jeho obnove.

Vianočné vydanie magazínu SME Ženy

Nový mesačník nájdete v stánkoch od 26. novembra 2020.