Pondelok, 30. november, 2020 | Meniny má Ondrej, AndrejKrížovkyKrížovky

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Alebo len potrebujete preklenúť ťažšie obdobie?

Možno aj vy zvažujete požičať si peniaze formou spotrebiteľského úveru z banky, no odrádzajú vás poplatky či rôzne podmienky, ktoré musíte splniť, a takisto sa vám môžu zdať úrokové sadzby vysoké.

V súčasnosti sa však stále nájde úver, pri ktorom banke vrátite presne toľko, koľko ste si požičali, a nič navyše. Ako a kde ho môžete získať?

Žiadny háčik v tom nie je. Hľadajte úrok 0 % p. a.

Najvýhodnejší úver do 2 000 eur momentálne ponúka Raiffeisen banka, pretože len tam získate 0 % ročný úrok na sumy až do 2 000 eur. Požiadať o túto Parádnu pôžičku môžete aj vtedy, ak nie ste klientom banky, a jej vybavenie je bez dodatočných poplatkov. Splátky sa dajú rozložiť na dlhšie obdobie, najnižšia splátka je tak na úrovni 20,84 € mesačne počas ôsmich rokov. Ak by ste úver chceli splatiť skôr, môžete tak spraviť bez akýchkoľvek poplatkov.

Nižšiu pôžičku dostanete aj bezúročne, treba však ísť do správnej banky.

Parádna pôžička vás nezaťaží

Je nielen bez poplatkov a s nulovým úrokom, ale vybavíte ju na počkanie a jej schválenie vám oznámia najneskôr 24 hodín od podania žiadosti. Úrok 0 % p. a. sa vzťahuje iba na Parádnu pôžičku od 300 € do 2 000 €.

Na čo všetko si môžete požičať?

Prakticky na čokoľvek. Najčastejšie sa využíva na financovanie bežného zariadenia domácnosti – nábytok a elektroniku. Deti môžete potešiť novým bicyklom alebo lyžiarskou výbavou. Okrem toho sa dá použiť aj na menšie rekonštrukčné práce či dokonca kúpu auta.

Ak si potrebujete požičať viac, Raiffeisen banka má pre vás aj Raiffeisen pôžičku až do 30 000 € s možnosťou získania parádnej odmeny za riadne splácanie každý rok. Takto môžete ušetriť celkom zaujímavú sumu.

Pre lepšiu orientáciu si môžete vypočítať mesačnú splátku v prehľadnej kalkulačke.

CHCEM SI VYPOČÍTAŤ SPLÁTKU

Všetky potrebné informácie k tejto výhodnej ponuke nájdete na www.raiffeisen.sk/pozicka, alebo vám radi poradia na infolinke 0850 850 555.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Changes to the System of Remedies under the Amendment to the PPL

Everybody Wants to Change the Procurement Law.

Venujte na Vianoce darček plný informácií

Vaša rodina a priatelia si môžu nájsť pod stromčekom Ročné predplatné SME.sk.

Zdravé varenie: zábava pre celú rodinu

Náročné jarné a momentálne aj jesenné obdobie znamená, že doma trávime oveľa viac času, ako sme zvyknutí.