Utorok, 1. december, 2020 | Meniny má EdmundKrížovkyKrížovky

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, sústavne modernizuje svoje predajne, vykonáva v nich rôzne úpravy, rekonštrukcie a prípade potreby aj prestavby.

Práve takáto rozsiahla prestavba a prístavba bola urobená v Smrdákoch. Práce začali v polovici mája a trvali päť mesiacov. Výsledkom bola pekná nová budova, kompletne zariadená moderným obchodným zariadením. Jej predajná plocha je viac ako dvojnásobne zväčšená, takže dnes sa tu predáva na ploche 164 m2. To samozrejme znamená viac tovaru, prehľadnejšie uloženie aj širší sortiment. Zákazníkom vynovená predajňa začala slúžiť v októbri.

Okrem nákupov si možno v predajni dobíjať kredit, platiť šeky s výhodnejším poplatkom a samozrejme nakupovať so zľavou na nákupné karty COOP Jednota. V deň otvorenia boli pre zákazníkov pripravené aj drobné darčeky.

Pracovný kolektív, ktorý vedie šikovná vedúca Gabriela Vadovičová, bol tiež rozšírený o jednu pracovníčku. Vedúca predajne pri otvorení povedala, že vynaložia maximálne úsilie na to, aby tu zákazníci vždy našli všetko, čo potrebujú a aby sa do predajne vždy radi vracali. A to samozrejme nielen obyvatelia obce, ale aj kúpeľní hostia, ktorí predajňu často navštevujú.

Oľga Zlochová

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

FMMR svojím výskumom reaguje na aktuálne živé témy

Odborníci na UMIK sa venujú aj životnému prostrediu a jeho obnove.

Vianočné vydanie magazínu SME Ženy

Nový mesačník nájdete v stánkoch od 26. novembra 2020.

Slovenské „šampanské“, za ktorým sa skrýva príbeh lásky

Keď život chutí už 195 rokov. Každá spoločnosť má svoju históriu, avšak nie za každou stojí aj príbeh lásky.