Utorok, 24. november, 2020 | Meniny má EmíliaKrížovkyKrížovky

Využite dovoz tovaru do 24 hodín a zadarmo

Všetky predajne PLANEO Elektro sú otvorené, eshop ponúka tiež široký sortiment. Dovoz tovaru máte navyše do 24 hodín a zadarmo.

Obmedzenia, spojené so zákazom vychádzania, sa dotkli aj najrozšírenejšej siete elektropredajní PLANEO Elektro.Pre svojich zákazníkov je sieť stále otvorená vďaka päťdesiatim dvom prevádzkam po celom Slovensku a nakupujúci v eshope www.planeo.sk môžu využiť na objednaný tovar dopravu zadarmo, rýchlo a bezpečne. „Predajne sme nezatvorili, sú stále otvorené a sme momentálne najdostupnejšou sieťou elektropredajní v rámci celej republiky,“ hovorí marketingový riaditeľ Vitalij Fomenko.

Veľmi dôležitou službou v PLANEO Elektro jebezplatná doprava do 24 hodín .Tak ako na jar, aj teraz zaznamenávame zvýšený počet objednávok cez web a to doslova vo dne aj v noci. Pred časom sme pre potreby služby Dopravy priamo domov rozšírili vlastný vozový park a vytvorili nové pracovné miesta pre kuriérov. Vlastné autá a vlastní zamestnanci pre nás znamenajú rýchlejšie napĺňanie požiadaviek našich zákazníkov a práve v tejto dobe sa to ukazuje ako veľmi prezieravý krok. Pre eshopové objednávky a ich rýchle 24-hodinové doručenie stále využívame okrem vlastnej dopravy aj externé kuriérske služby špedičných spoločností“ hovorí Peter Matuška, riaditeľ maloobchodnej siete PLANEO Elektro. „Pri doručení tovaru domov dodržiavame všetky nariadené bezpečnostné opatrenia. Zdravie našich pracovníkov aj zákazníkov je pre nás rovnako dôležité, ako spokojnosť s nákupom ,“ dodáva.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zdravá pečeň zlepšuje metabolizmus aj celkové zdravie

Škodí jej alkohol a ťažké jedlá: Takto zlepšíš kondíciu svojej pečene

Právo: Kto sú najväčší právnici a kde všade zostanú súdy

Špeciálny magazín Právo si môžete kúpiť už dnes spolu s denníkom SME.

O bezpečnejších nákupoch pred Vianocami so šéfom Tesca

Ako koronakríza ovplyvní Vianoce aj ako Slováci zmenili svoje nakupovanie, prezradil výkonný riaditeľ Tesca Martin Kuruc.