Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Vyšperkujte Vianoce - tipy na vianočné darčeky

Neviete, čo darovať svojim blízkym pod stromček? Inšpirujte sa nápadmi na vianočné darčeky, ktoré potešia vašich milovaných.

Pre mamu a babku

Jedny z najdôležitejších žien v našich životoch, ktoré nás naučili mnohé veci. Darujme im kvalitný šperk, ktorý im pripomenie našu lásku a vďačnosť. Urobme im radosť nadčasovou perlovou klasikou v podobe náhrdelníka, náramku či náušníc. Dokonalý súlad vytvorí aj set z náušníc a prívesku zo 14 kt zlata.

Pre partnerku

Napĺňa nás láskou, spokojnosťou a pohodou. Podporuje nás a vždy je pripravená vypočuť čo máme na srdci. Ukážme jej lásku napichovacími náušnicami so srdiečkom či jemným zlatým náhrdelníkom.

Pre dobrú kamarátku

Prežívame spolu radostné chvíle plné zábavy, no stojí pri nás aj v najhoršom. Priateľstvo je vzácnym darom. Umocnime šťastie, ktoré napĺňa spoločné chvíle, a potešme ju symbolickým šperkom s nekonečnom či štvorlístkom.

Pre otca a partnera

Milujú nás a akceptujú nás nech sme akí sme. Delia sa s nami o radosť i smútok a vždy majú pre nás pochopenie. Odvďačme sa mužom nášho života za krásne chvíle, ktoré spolu prežívame. Pripravme im prekvapenie v podobe kvalitných hodiniek či štýlového pánskeho náramku.

Pre kamaráta

S kamarátom prežívame dobrodružstvá, chvíle plné radosti a pohody. Darujme mu k Vianociam darček, ktorý mu bude pripomínať naše priateľstvo a spoločné zážitky. Zvoliť môžeme decentný šnúrkový náramok alebo pánsky náramok z polodrahokamov.

Viac inšpirácie nájdete v predajniach a e-shope www.sofia.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot