Utorok, 1. december, 2020 | Meniny má EdmundKrížovkyKrížovky

Tip na náhradu za rúško: Kvalitný nákrčník ochráni aj pred zimou

Tento športový nákrčník vyrábaný na Slovenku ti poslúži ako ochrana krku a tváre pred chladom, aj ako rúško.

Pasuje k športovému oblečeniu a je použiteľný v teple aj v zime

Na výrobu sa používa kvalitný materiál, ktorý je dostatočne priedušný, aby sa v ňom dalo pohodlne dýchať, nebolo príliš teplo, ani zima. Zároveň chráni dýchacie cesty pred prachom, mikro-kvapôčkami vo vzduchu, ktoré môžu prenášať choroby. Jeho druhou výhodou je jeho športový vzhľad, teda pasuje k voľnočasovému a športovému oblečeniu. Je k dispozícii vo viacerých farebných prevedeniach.

Univerzálna veľkosť – nezošmykuje dole z tváre

Nákrčník Uber Nutrition je robený v užšom strihu ako majú niektorí konkurenční výrobcovia, preto nezošmykuje dole z tváre. Zároveň jeho elasticita umožňuje pohodlné nosenie každému. Je teda vhodný ako pre deti tak aj dospelých.

V akciovej cene (–28 %) (€7,90) si ho teraz môžete objednať priamo na stránke výrobcu tu.

Produkt je vyrábaný na Slovenku firmou, ktorá sa zaoberá predajom športovej výživy Uber Nutrition.sk. Dodacia doba je obvykle do 1 – 2 pracovných dní.

Prejdi na eshop.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

FMMR svojím výskumom reaguje na aktuálne živé témy

Odborníci na UMIK sa venujú aj životnému prostrediu a jeho obnove.

Vianočné vydanie magazínu SME Ženy

Nový mesačník nájdete v stánkoch od 26. novembra 2020.

Slovenské „šampanské“, za ktorým sa skrýva príbeh lásky

Keď život chutí už 195 rokov. Každá spoločnosť má svoju históriu, avšak nie za každou stojí aj príbeh lásky.