Utorok, 26. január, 2021 | Meniny má TamaraKrížovkyKrížovky

Imunitnú bombu do tela dostanete vďaka Vitaglucanu

Pripravte svoje telo na boj s vírusmi a baktériami počas zimy a to vďaka inovatívnemu výživovému doplnku z hlivy a šípok.

Je tu obdobie zvýšeného útoku na ľudskú imunitu v podobe vírusov, či baktérií. Imunitu oslabujú celoročne aj faktory ako stres, zlá životospráva, vedľajšie účinky liekov, či životné prostredie. Ak je imunita oslabená, otvára to dvere vážnejším ochoreniam, ktoré sú finančne aj časovo zaťažkávajúce.

Medzi najúčinnejšie zbrane v boji proti ochoreniam sa radia tzv. beta glukány. Tie sú zároveň najviac študované a klinicky posudzované. Už viac ako 30 rokov prebieha výskum, kde všade beta glukány pozitívne pôsobia na ľudské telo a výskum zďaleka nie je na konci.

Osobitnú efektívnosť vykazujú glukány z drevokazných húb medzi ktoré patrí hliva ustricovitá. Tá sa s úspechom používa ako pomoc pri zvýšení imunity.

Spoločnosť lunomedic s.r.o. ponúka slovenský výživový doplnok Vitaglucan, kde sa vitamíny a minerály extrahujú pri teplote 50 °C.

Významný vplyv na vstrebávanie takto kvalitne vyrobeného glukánu má aj jeho technologická úprava – mikronizácia a to už od 8 mikrónov. Naše telo vie vstrebať cez steny tenkého čreva častice menšie ako 60 makrometrov, preto práve účinná mikronizácia je cestou, ako dostať do tela čo najviac účinného glukánu.

Účinky alfaglukánu a betaglukánu sú preukázané pri akútnych a chronických ochoreniach respiračného systému, alergických a atopických ochoreniach, artritíde, zápaloch, cukrovke, či po chemoterapii.

Vitaglucan obsahuje aktívny glukán, ktorý sa pestuje na Slovensku. Najviac je obsiahnutý pri koreňovom systéme a v hlúbiku a práve z týchto častí húb sa glukán extrahuje.

V zložení produktu nájdete aj vitamín C, ktorý sa získava zo šípok a má silné imunitné vlastnosti pre ľudský organizmus.

Vitaglucan sa vyrába vo forme kapsúl aj sirupu, ktorý je určený aj pre deti.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Účinná prírodná tinktúra, ale aj jedinečný lokálny produkt, ktorý vyrába rodinný podnik spod Tatier už vyše 20 rokov.

23m

Ekologické pestovanie sa stáva celosvetovým trendom.

23m
Do ceny Atlas môžete prihlásiť ekologické projekty a iniciatívy naprieč verejnou, mimovládnou, vzdelávacou aj súkromnou sférou na Slovensku.

Nominujte zelené projekty na cenu Atlas.