Utorok, 26. január, 2021 | Meniny má TamaraKrížovkyKrížovky

Novinka medzi prefabrikátmi

Výťahová šachta Leier.

výťahová šachta Leiervýťahová šachta Leier (Zdroj: Leier Baustoffe SK)

K výstavbe väčších objektov, ako sú viacpodlažné bytovky či iné výškové budovy, sa vám určite bude hodiť aj nový produkt v sortimente spoločnosti Leier Baustoffe SK, a toprefabrikovaná výťahová šachta. Výrobca ponúka rad prefabrikovaných prvkov vyrobených z vysoko kvalitného betónu, medzi ktorými nájdete stenové panely či stropné konštrukcie, no táto novinka dokáže uľahčiť výstavbu akejkoľvek výškovej budovy. Je totiž navrhnutá presne podľa požiadaviek stavby, pričom je možné ju vyrobiť v uzavretom tvare, ktorý slúži na dojazd výťahu alebo v otvorenom tvare “U“. Ďalšou výhodou je možnosť zabudovania výstuže, ktorá zaručene obmedzí hlučnosť výťahu. Množstvo tejto výstuže zadáva statik stavby. Jednotlivé prvky šachty sú spojené pomocou závitovej tyče a s rúrkou pre závitovú tyč. Hrúbka stien je 12 cm alebo 15 cm a rozmery sú voliteľné v rozmedziach od 180 cm až do 300 cm v dĺžke, od 140 cm do 240 cm v šírke a od 150 cm do 300 cm vo výške. Práve jej variabilnosť značne prispieva k zjednodušeniu výstavby. Na druhej strane zas rozmerová presnosť garantuje rýchlu realizáciu. Výťahová šachta Leier je preto výborným doplnkom, ktorý vás vytiahne z problémov okolo nedodržania časového harmonogramu stavby a ponúkne naozaj efektívne riešenie.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Účinná prírodná tinktúra, ale aj jedinečný lokálny produkt, ktorý vyrába rodinný podnik spod Tatier už vyše 20 rokov.

23m

Ekologické pestovanie sa stáva celosvetovým trendom.

23m
Do ceny Atlas môžete prihlásiť ekologické projekty a iniciatívy naprieč verejnou, mimovládnou, vzdelávacou aj súkromnou sférou na Slovensku.

Nominujte zelené projekty na cenu Atlas.