Utorok, 26. január, 2021 | Meniny má TamaraKrížovkyKrížovky

Silvester bude magický. Prinesie aj IMT Smile či Mira Jaroša

Užite si prvý 12-hodinový online maratón silvestrovskej zábavy pre celú rodinu!

IMT Smile, Kandráčovci, Miro Jaroš, The Pastels, Spievankovo, Fíha Tralala, Hanička a Murko, Kuly a Paci Pac. Každý z týchto interpretov príde zabaviť veľkých aj malých členov rodiny počas historicky prvého 12-hodinového online maratónu silvestrovskej zábavy!

Od obeda až do polnoci budú s úplne prvým ONLINE silvestrovským Kaufland detským festivalom spievať, tancovať a zabávať sa všetci členovia rodiny. Starší aj mladí, veľkí aj malí, a dokonca aj tí úplne najmenší. Pretože ani na tých sa tento rok nezabudlo!

TURBO SILVESTROVSKÁ ZÁBAVA

Okrem celodenného maratónu zábavy vás na online TURBO TV (www.detskyfest.sk/turbotv) na Silvestra čakajú originálne vystúpenia vašich najobľúbenejších spevákov, hudobníkov, tanečníkov, kúzelníkov, aké ste ešte v žiadnej telke nevideli. Rodičov určite poteší večerný koncert IMT Smile a Kandráčovcov, či premiérové vystúpenie k novému „dospeláckemu“ CD od Mira Jaroša. Deti zasa úplne nové Spievankovo, detská „TÚTO“ show, či netradičné vystúpenie Kulyho a PACI PAC.

ZÁVER ROKA BUDE MAGICKÝ

Veselý koniec roka bude patriť obľúbeným detským umelcom, ktorí spoločne s DJ-om Karlom, po prvý raz v histórii všetci na jednom pódiu odpália nový rok 2021. The Pastels pre vás tesne pred polnocou odtancuje originálnu Light Tron Dance Show, nebude chýbať Matěj Kodeš a jeho jedinečná Bubble Show, kúzelnícke DUO Peter Šesták a Talostan, či silvestrovský drink so šikovným barmanom. Jednoducho, čaká nás magický deň, pri ktorom určite nezaspíte ani vy, ani vaše deti.

Vysielame online a zadarmo na www.detskyfest.sk. Nezabudnite na stránke kliknúť na TURBO TV!

Dvanásť hodín magickej zábavy pre celú rodinu vám na Silvestra prináša Kaufland.

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Odstrániť pesticídy trvá 15 až 20 minút.

Teraz

​​​​​​​Prečítajte si úspešný príbeh najväčšieho výrobného podniku v Trebišove.

2 h

Byť fit nielen v januári. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí zákazníkom, ako sa stravovať zdravo po celý rok.

11 h