Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Oktagon 20: Pikantné súboje prinesú aj zápas o titul!

Titulový zápas pre Vémolu a návrat mladého Slováka, aj to prinesie Oktagon 20.

Na poslednom turnaji roka Oktagon 20 čaká českého “Terminátora“ Karlosa Vémolu v stredu 30. decembra súboj o pás šampióna vo váhe do 84 kilogramov. Jeho súperom bude Alex “Da Killa Kid“ Lohoré. Ten sa teraz pýši bilanciou devätnásť víťazstiev a päť prehier. V minulosti prešiel prestížnymi MMA organizáciami Bellator alebo Cage Warriors. Tipnite si, kto získa titul a sledujte celý turnaj naživo. Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, získate 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus 4 000 EUR!

Na jubilejnom turnaji Oktagon 20 sa ďalej predstaví aj ďalší český bývalý účastník prestížnej UFC. Viktor Pešta momentálne držiteľ titulu v organizácii GCF a svetového titulu asociácie WASO si zmeria sily s veteránom Ildemarom "Marajjó" Alcântarou. Brazilec má na konte už viac ako 40 zápasov a z toho 26 víťazných. Podarí sa Peštovi napraviť si meno na domácej scéne po poslednej prehre?

Určite bude zaujímavý aj návrat Slováka Milana Ďatelinku, ktorý má príhodnú prezývku “Mr. Comeback“ v česko-slovenskom súboji proti Davidovi Hoškovi. Čakať na zápas musel totiž viac ako 5 mesiacov. Podarí sa mladému Slovákovi potvrdiť svoje tri víťazstvá v prvých kolách v rade? Ďalej sa predstavia mená ako Daniel Škvor, Jan Malach, Magdaléna Šormová a mnoho ďalších známych bojovníkov. Natipujte si a sledujte celý turnaj naživo. Okrem TV Tipsport vysiela zápasy už len Oktagon na svojej platforme PPV.

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia komunita tipérov v bitke Vémola vs. Lohoré vkladá dôveru do českého zápasníka. Christian10 ide ale proti prúdu a v analýze útočí na triumf bojovníka z krajiny galského kohúta s kurzom 3,21: „Podľa mňa to Karlos podcenil, súper je naozaj silný. Vémola je už dávno za zenitom – je pomalý, fyzička je zlá, údery má slabé. Už to nie je ten starý Karlos, ktorý to bol z čias UFC. Jeho francúzsky náprotivok je naopak pohyblivý a schopný unikať úderom jeho súpera,“ zamýšľa sa tipér.

Kto sa bude na poslednom turnaji roka radovať z triumfu a podarí sa Karlosovi nadviazať na posledné dve víťazstvá a priblížiť sa tak k vysnívanej odvete s Attilom Véghom?

Podajte si na titulový zápas, alebo si vyberte iného bojovníka na tiket v Tipsporte. Zaregistrujte sa a po novom dostanete až 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až do výšky 4 000 EUR!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?

Januárové číslo biznisového mesačníka INDEX je už v predaji.

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.