Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

Tipni si na Petru Vlhovú a získaj 10 eur

Tiket za tiket je späť! Podajte si na alpské lyžovanie do 3.1. 2021.

Vianočný oddych máte za sebou a chcete sa kvalitne zabaviť? Niké má pre vás skvelú príležitosť počas akcie Tiket za tiket. Na začiatok postačí, ak potvrdíte záujem o bonus. Odmenu vo forme voľného tiketu s hodnotou 10 eur získate vtedy, ak si počas trvania akcie podáte tiket s minimálnym vkladom 10 eur, na ktorom bude tip z alpského lyžovania.

Využiť túto akciu môžete aj počas dnešných pretekov slalomu v Semmeringu alebo na víkendové účinkovanie v chorvátskom Záhrebe, kde naša hviezda Petra Vlhová zabojuje o ďalšie trofeje. Niké, ktorá je zároveň hrdým partnerom Peti, vám následne bonus vo forme voľného tiketu pripíše najneskôr do 24 hodín.

„Niké sa snaží, aby mali klienti neustále radosť z tipovania. Je to pre spoločnosť motivácia k tomu, aby svojim klientom ponúkala zaujímavé akcie, vďaka ktorým si môžu získať krásne výhry. Teší nás, že naši tipéri čoraz častejšie reagujú na naše výzvy plné výhod a štedrých odmien,“ povedal Martin Tibenský, riaditeľ pre stratégiu a rozvoj v spoločnosti Niké.

Voľný tiket môžu hráči využiť do troch dní od jeho pripísania. Stačí si ho uplatniť na kurzové stávky s celkovým kurzom aspoň 1,05. Ako na to, záujemcovia o bonus nájdu tu.

Registrovať v Niké sa oplatí

Pokiaľ ešte nie ste hráčom Niké a chcete si tipnúť na preteky v alpskom lyžovaní, zaregistrujte sa práve teraz! Niké vám následne po registrácii a doplnení vašich údajov pripíše na vaše konto vstupný bonus 20 eur úplne zdarma!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

9 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

11 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk