Utorok, 19. január, 2021 | Meniny má MárioKrížovkyKrížovky

Slovaktual umožní všetkým zamestnancom bezplatné testovanie

Firma zabezpečila dostatok antigénových testov a vytvorila podmienky pre bezplatné testovanie všetkých svojich 650 zamestnancov.

Keďže časť zamestnancov sa z dovoleniek vrátila už 7. januára, prvé kolo zorganizovali hneď vo štvrtok po sviatku Troch kráľov. Zo 179 odberov zachytili zdravotníci 4 pozitívnych zamestnancov.

Najväčšia skupina zamestnancov nastúpila do práce až 11. januára. Slovaktual preto vytvoril dve odberové miesta - jedno v hale A, druhé v priestoroch haly F. Testovanie na oboch miestach prebiehalo postupne, od rána až do popoludnia. Z 564 testovaných zamestnancov sa podarilo odhaliť pozitivitu u 3 zamestnancov, čo predstavuje 0,53 %.

HR manažérka Slovaktualu, Dominika Berecová, to vidí takto:"Vážnosť a dôsledky pandémie si plne uvedomujeme a od začiatku sa snažíme vytvárať čo najbezpečnejšie pracovné prostredie - ako pre pracovníkov vo výrobných halách, tak aj v administratívnych priestoroch. Momentálne výsledky nášho testovania sú dôkazom, že sa správame veľmi obozretne a zodpovedne. Prístup kolegov si veľmi vážime. Testovanie je však len jedným z krokov, ktoré robíme, aby sa naši zamestnanci mohli stále cítiť čo najbezpečnejšie."

Tretie kolo testovania zamestnancov plánuje Slovaktual zrealizovať v pondelok, 18. januára.

www.slovaktual.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste?

Porovnali sme život v Bratislave na štyroch rôznych miestach.

Najobľúbenejšie auto Slovákov je opäť ŠKODA

Značka aj napriek pandémii trhala rekordy.

Predajom kraľovala FABIA, ŠKODA valcovala jednotlivé segmenty. Jednoznačné prvenstvo značky ŠKODA potvrdzujú aj celkové predaje jednotlivých modelov, ktoré suverénne vedie model FABIA – 4 607 ks.

PLANEO Elektro funguje aj počas lockdownu - má akčný výpredaj

V najrozšírenejšej sieti elektropredajní môžete stále POHODLNE NAKUPOVAŤ A TOVAR mať doma EŠTE DNES. Teraz dokonca ešte lacnejšie.