Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Slovaktual umožní všetkým zamestnancom bezplatné testovanie

Firma zabezpečila dostatok antigénových testov a vytvorila podmienky pre bezplatné testovanie všetkých svojich 650 zamestnancov.

Keďže časť zamestnancov sa z dovoleniek vrátila už 7. januára, prvé kolo zorganizovali hneď vo štvrtok po sviatku Troch kráľov. Zo 179 odberov zachytili zdravotníci 4 pozitívnych zamestnancov.

Najväčšia skupina zamestnancov nastúpila do práce až 11. januára. Slovaktual preto vytvoril dve odberové miesta - jedno v hale A, druhé v priestoroch haly F. Testovanie na oboch miestach prebiehalo postupne, od rána až do popoludnia. Z 564 testovaných zamestnancov sa podarilo odhaliť pozitivitu u 3 zamestnancov, čo predstavuje 0,53 %.

HR manažérka Slovaktualu, Dominika Berecová, to vidí takto:"Vážnosť a dôsledky pandémie si plne uvedomujeme a od začiatku sa snažíme vytvárať čo najbezpečnejšie pracovné prostredie - ako pre pracovníkov vo výrobných halách, tak aj v administratívnych priestoroch. Momentálne výsledky nášho testovania sú dôkazom, že sa správame veľmi obozretne a zodpovedne. Prístup kolegov si veľmi vážime. Testovanie je však len jedným z krokov, ktoré robíme, aby sa naši zamestnanci mohli stále cítiť čo najbezpečnejšie."

Tretie kolo testovania zamestnancov plánuje Slovaktual zrealizovať v pondelok, 18. januára.

www.slovaktual.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?

Januárové číslo biznisového mesačníka INDEX je už v predaji.

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.