Utorok, 26. január, 2021 | Meniny má TamaraKrížovkyKrížovky

Slovaktual umožní všetkým zamestnancom bezplatné testovanie

Firma zabezpečila dostatok antigénových testov a vytvorila podmienky pre bezplatné testovanie všetkých svojich 650 zamestnancov.

Keďže časť zamestnancov sa z dovoleniek vrátila už 7. januára, prvé kolo zorganizovali hneď vo štvrtok po sviatku Troch kráľov. Zo 179 odberov zachytili zdravotníci 4 pozitívnych zamestnancov.

Najväčšia skupina zamestnancov nastúpila do práce až 11. januára. Slovaktual preto vytvoril dve odberové miesta - jedno v hale A, druhé v priestoroch haly F. Testovanie na oboch miestach prebiehalo postupne, od rána až do popoludnia. Z 564 testovaných zamestnancov sa podarilo odhaliť pozitivitu u 3 zamestnancov, čo predstavuje 0,53 %.

HR manažérka Slovaktualu, Dominika Berecová, to vidí takto:"Vážnosť a dôsledky pandémie si plne uvedomujeme a od začiatku sa snažíme vytvárať čo najbezpečnejšie pracovné prostredie - ako pre pracovníkov vo výrobných halách, tak aj v administratívnych priestoroch. Momentálne výsledky nášho testovania sú dôkazom, že sa správame veľmi obozretne a zodpovedne. Prístup kolegov si veľmi vážime. Testovanie je však len jedným z krokov, ktoré robíme, aby sa naši zamestnanci mohli stále cítiť čo najbezpečnejšie."

Tretie kolo testovania zamestnancov plánuje Slovaktual zrealizovať v pondelok, 18. januára.

www.slovaktual.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Odstrániť pesticídy trvá 15 až 20 minút.

Teraz

​​​​​​​Prečítajte si úspešný príbeh najväčšieho výrobného podniku v Trebišove.

2 h

Byť fit nielen v januári. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí zákazníkom, ako sa stravovať zdravo po celý rok.

11 h