Štvrtok, 4. marec, 2021 | Meniny má KazimírKrížovkyKrížovky

Absolventi Paneurópskej vysokej školy majú takmer najvyšší plat

Paneurópska VŠ sa môže pochváliť ďalším úspechom. Absolventi jej fakúlt patria medzi najlepšie zarábajúcich vo svojom odbore.

Štúdium ekonómie? Jedine na PEVŠ
V celkovom poradí, do ktorého sa zapojilo viac ako 1000 študijných programov na 116 fakultách všetkých vysokých škôl skončila Fakulta ekonómie a podnikania na výbornom 4. mieste. Rovnako jej patrí aj prvenstvo v rámci humanitných vied. Na prvých troch miestach sa umiestnili len školy zamerané na technické odbory.

Nezaostáva ani Fakulta práva
Podľa nezávislého hodnotenia spoločnosti TREXIMA sú absolventi Fakulty práva PEVŠ najlepšie zarábajúcimi absolventmi spomedzi ostatných právnických fakúlt na Slovensku. Na základe tohto hodnotenia sa fakulta umiestnila aj na 9. najlepšom mieste v absolútnom poradí fakúlt všetkých vysokých škôl.

O absolventov z Paneurópskej je veľký záujem
Vysoká kvalita akreditovaných bakalárskych, magisterských a inžinierskych, ale aj ďalších študijných programov sa odzrkadľuje práve vo výbornom uplatnení absolventov a ich náležitom finančnom ohodnotení.

Široká ponuka odborov na fakultách
Na Fakulte práva môžete študovať právo s rôznym zameraním (realitné, športové, medicínske, európske), ale napríklad aj medzinárodné vzťahy a diplomaciu. Prezrite si celú ponuku študijných programov. Právo môžete študovať v dennej aj externej forme v slovenskom, českom, dokonca aj anglickom jazyku. V externej forme môžete rátať aj s online podporou.

Štúdium na Fakulte ekonómie a podnikania vás dokonale pripraví na budúce zamestnanie alebo podnikanie počas štúdia ekonomiky a manažmentu podnikania buď bez zamerania, alebo so zameraním ako účtovníctvo – dane a finančné poradenstvo, ale i moderný manažment startupov. Zaujať vás môže aj študijný program zameraný na cestovný ruch. Štúdium môžete absolvovať v dennej aj externej forme. Zaujímavé študijné programy majú pre vás pripravené aj Fakulta psychológie, Fakulta masmédií a Fakulta informatiky.

Chcete len titul alebo aj dobré uplatnenie?
Odpoveď na túto otázku, samozrejme, už dávno všetci vieme. Ak sa stále rozhodujete medzi tým, akú vysokú školu si vybrať, určite prihliadnite práve na dopyt po absolventoch a ich následné finančné ohodnotenie. Študujte na Paneurópskej vysokej škole.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Februárové číslo biznisového mesačníka INDEX je už v predaji.

8 h

The Nové Lido cultural and congress centre is a once-in-a-generation building.

20 h

Sieť supermarketov BILLA pripravila na jarné mesiace nový vernostný program "SuperOsma".

21 h