Potravinové intolerancie bude KRAJ riešiť aj tento rok

Potravinové intolerancie bude KRAJ riešiť aj tento rok, avšak po novom.

(Zdroj: TERNO real estate)

Moderný koncept potravín KRAJ si získal najmä zákazníkov, ktorí oceňujú kvalitné slovenské produkty od regionálnych dodávateľov, zdravé výrobky, produkty pre ľudí s rôznymi intoleranciami a bežné každodenné potraviny za primerané ceny. Portfólio produktov pre ľudí s potravinovými intoleranciami rozširujú aj naďalej.

Dnes tak môžu zákazníci nájsť na pultoch potravín KRAJ (v závislosti od formátu predajne) niekoľko stoviek produktov s označením bezlepkový, bezlaktózový alebo dia. Okrem toho predajne ponúkajú veľkú škálu produktov pre vegetariánov a vegánov. Pre lepšiu a rýchlejšiu orientáciu v predajniach KRAJ sú potraviny označené špeciálnymi cenovkami, ktoré informujú o zaradení produktov do spomenutých kategórií.

Sieť potravín KRAJ sa snaží aj o všeobecnú osvetu verejnosti prostredníctvom podcastových relácií zameraných na témy z oblasti zdravého životného štýlu. V rámci svojich aktivít pravidelne publikuje tri podcasty, z ktorých si vyberie každý, kto sa zaujíma o zdravý lifestyle. Sú to relácie Život bez obmedzení, Aktívne a zdravo a Vegánstvo.

Projekt Život bez obmedzení vzdeláva poslucháčov o rôznych typoch intolerancií, ako napríklad na histamín, mliečnu bielkovinu či lepok. Zároveň ponúka aj množstvo potrebných informácií, ktoré pomôžu na ceste za zdravým trávením, keďže práve jeho nesprávne fungovanie má za následok vznik potravinových alergií či intolerancií. V tomto roku je novým poradcom projektu doktor Doc. MUDr. Peter Minárik, PhD., MSc., ktorý bude odovzdávať svoje cenné rady a skúsenosti z praxe v témach zameraných na správne stravovanie a zdravú výživu. Má špecializáciu z internej medicíny, geriatrie a gastroenterológie. Posledné roky sa zaoberá problematikou podpory verejného zdravia a popularizácie zdravého životného štýlu.

Život bez obmedzení vychádza tiež vo forme blogu na webe potravín KRAJ. Čitateľom a poslucháčom prináša nové diely a články dvakrát do mesiaca, odkiaľ môžu čerpať vzácne a overené tipy od odborníkov. Spolupráca s odborníkmi sa potravinám KRAJ vyplatila, keďže záujemcom sa dostávajú informácie z prvej ruky – od doktorov s bohatými skúsenosťami.

"Dnes patria podcasty medzi obľúbené informačné kanály, preto sme sa chceli aj my v KRAJi priblížiť širokej verejnosti a odovzdať im vedomosti zo sveta športu a zdravia. Poslucháči v nich nájdu rady od profesionálnych športovcov, odborníkov aj doktorov, ktorí poradia, ako byť zdravší a aktívnejší i aké benefity to do života môže priniesť," informoval o vzniku podcastov Marek Koštrna, marketingový manažér siete potravín KRAJ. Podcasty sú dostupné na Spotify, Soundcloude, Apple a Google podcasts i na webe krajpotravin.sk.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. dm podporila sumou 6 475 eur realizáciu projektu Základnej školy
  2. Na zdraví záleží
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  6. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  7. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  8. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 163
  2. Každý piaty zomrie 8 940
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 777
  4. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 7 603
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 801
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 733
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 509
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 835
SkryťVypnúť reklamu

dm podporila sumou 6 475 eur realizáciu projektu Základnej školy na ulici Eliáša Lániho v Bytči „EDUVITAL strecha“.

25m

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 10 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 10 h
SkryťZatvoriť reklamu