Utorok, 2. marec, 2021 | Meniny má AnežkaKrížovkyKrížovky

Už ju má aj Hudák! Neuveríte, o kom je reč

Počas krízy šetria všetci, známe tváre nevynímajúc. Ako? S Kaufland Card.

Prečo šetrí Mišo Hudák?

Pretože sa to oplatí. Ako majiteľ Kaufland Card má mnoho výhod, vďaka ktorým pri každom nákupe získa ešte viac. Rovnaké výhody však nečakajú len na celebrity, ale na každého majiteľa karty, v každej predajni Kaufland na Slovensku. S Kaufland Card je totiž za hviezdu každý – tvrdí reťazec. Tak prečo to nevyskúšať? Ako majiteľ karty získate mnoho výhod, vďaka ktorým ušetríte pri každom nákupe ešte viac - exkluzívne zľavy, vernostné body, zľavové kupóny, či súťaže. Ak si ju naviac aktivujete v mobile, výhody vernostného programu si môžete užívať trebárs aj hneď!

Hudák má digitálnu. A čo vy?

Ak sa ani vy bez mobilu nepohnete ani na krok, určite si aktivujte digitálnu Kaufland Card. Získate tak nielen lepší prehľad o aktuálnej ponuke či vašom bodovom konte, ale aj o zľavových kupónoch na vaše obľúbené produkty, ktoré si v mobile dokážete aj jednoduchšie aktivovať. A pri tom stále šetríte!

Digitálnu kartu si aktivujete v aplikácii „Kaufland – Ponuka a viac“. Nájdete ju v App Store a na Google Play . Ako na to? TU je návod!

Načítavam video...

Fyzickú kartu si môžete aktivovať aj v predajni či doma

Svoju Kaufland Card vo verzii „do peňaženky“ si môžete vyzdvihnúť aj priamo v Kauflande . Tu si ju môžete rovno aj zaregistrovať.Alebo si chcete kartu aktivovať doma?

Nech sa páči, navštívte stránku moj.kaufland.sk. TU je postup:

Načítavam video...

Hotovo! Teraz môžete pri svojich nákupoch využívať všetky výhody Kaufland Card. Viac info o aktivácii či výhodách Kaufland Card nájdete na: kaufland.sk/kaufladcard

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chcete vyhrať pretekársku prilbu Petry Vlhovej a denne 10 jej čiapok? Zapojte sa do súťaže a podporte detský hospic Plamienok.

10 h

Spoločnosť WESTech oznámila podpísanie dohody o distribúcii so spoločnosťou Dell Technologies na Slovensku.

10 h

Ak vám dosluhujú spotrebiče v domácnosti, teraz je ideálna príležitosť si zadovážiť nové a ešte pri tom aj ušetriť.