Utorok, 20. apríl, 2021 | Meniny má MarcelKrížovkyKrížovky

Svieže jarné ceny v PLANEO Elektro sú aj v marci extra výhodné

Tovar, rezervovaný cez planeo.sk, si môžete vyzdvihnúť osobne v 52 predajniach po celom Slovensku alebo vám ho zadarmo dovezú.

Našim zákazníkom za každých okolností vychádzame maximálne v ústrety. Vďaka vlastnému rozvozu vieme doručiť tovar ešte v deň rezervácie alebo si zákazník môže tovar vyzdvihnúť v najbližšej predajni v čase, ktorý mu najviac vyhovuje,“ hovorí marketingový riaditeľ PLANEO Elektro Vitalij Fomenko a upozorňuje, že všetky výdajne sú otvorené večer až do 20. hodiny.

Bude pre vás výhodnejšie vyzdvihnutie na predajni?

Objednať tovar a vyzdvihnúť si ho v predajni v ten istý deň je možné, ak je tovar v danej predajni dostupný a rezervujete si ho do 17-tej hodiny. Pokiaľ tovar nie je na vami vybranej predajni, pri rezervácii do 15:00 hod vám ho tam PLANEO Elektro pripraví na vyzdvihnutie do 24 hodín.

Máte záujem o doručenie zadarmo v ten istý deň, ako spravíte objednávku?

Ak je objednaný tovar dostupný v predajni v blízkosti vami zvolenej adresy na doručenie a rezerváciu spravíte do 16:00 hod., tovar vám kuriér z PLANEO Elektro privezie v ten istý deň. V prípade, že sa tovar nenachádza v blízkej predajni a objednávku ste spravili do 15:00 hod, doručí vám ho PLANEO Elektro do 24 hodín.

A čo ponúka PLANEO Elektro lacnejšie tentoraz?

Najmä do menších priestorov je určená kombinovaná slim chladničkaPHILCO PCS 2682E s objemom chladničky 184 l a mrazničky 84 l, antibakteriálnou rúčkou aj tesnením je zlacnená z 319 na 289 eur. A k tomu aj bezplatný servis po dobu 36 mesiacov.

Neoceniteľným pomocníkom v každej domácnosti je robotický mop irobot Braava 390T so systémom navigácie iAdapt® 2.0 s navigačnou kockou. V režime suchého zametania a mokrého mopovania pracuje úplne nehlučne. Ušetrite 80 eur a kúpte si ho teraz v PLANEO Elektro len za 219 eur.

Zlacnenie sa dotklo aj televízorov. Realistický obraz si dokonale vychutnáte na 65´´ obrazovketelevízora LG UHD TV so 4K rozlíšením, webOS SMART TV + HbbTV, prepojením na mobil a ďalšími funkciami pre perfektný vizuálny zážitok. A aj cena stojí za to – iba 499 eur.

Využite aj extra výhodné ceny vystaveného tovaru! Nebol nikdy používaný a platí naň plná záruka

Pri kúpe spredu plnenej práčkyWHIRLPOOL FFB8448BVCS s parným osviežovačom ušetríte hneď dvakrát: prvý raz pri kúpe, pretože je lacnejšia o 30 eur a namiesto 399 za ňu zaplatíte 369 eur. Druhýkrát, ak si uplatníte CashBack v hodnote 40 eur, platný na vybrané práčky Whirlpool od 1.3. do 30.4.2021

Automatický kávovar SENCOR SES 7015CH

Kávičkári uvítajú možnosť prísť za slušné peniaze k solídnemu kávovaru. Tým je automatický kávovar SENCOR SES 7015CH , ktorý vám pod tlakom 19 barov pripraví kvalitnú kávu do jednej minúty. Automatická samočistiaca funkcia ešte zvyšuje komfort jeho intuitívneho používania. V PLANEO Elektro teraz za 239 eur namiesto pôvodných 319 €.

Pri prezeraní elektrospotrebičov vám určite neujdú zmeny v energetických triedach. K nim prišlo v rámci jednotného systému označovania, na kvalite produktov sa nič nezmenilo. Prečítajte si viac o zmene energetických štítkov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pretože na planétu Zem musíme myslieť každý deň.

3 h

Špeciálnu prílohu venovanú Dňu Zeme nájdete už dnes v denníku SME.

3 h

V COOP Jednote aj počas pandémie vybavíte všetko – nakúpite, uhradíte šeky a vyberiete hotovosť.

17 h