Svieže jarné ceny v PLANEO Elektro sú aj v marci extra výhodné

Tovar, rezervovaný cez planeo.sk, si môžete vyzdvihnúť osobne v 52 predajniach po celom Slovensku alebo vám ho zadarmo dovezú.

Našim zákazníkom za každých okolností vychádzame maximálne v ústrety. Vďaka vlastnému rozvozu vieme doručiť tovar ešte v deň rezervácie alebo si zákazník môže tovar vyzdvihnúť v najbližšej predajni v čase, ktorý mu najviac vyhovuje,“ hovorí marketingový riaditeľ PLANEO Elektro Vitalij Fomenko a upozorňuje, že všetky výdajne sú otvorené večer až do 20. hodiny.

Bude pre vás výhodnejšie vyzdvihnutie na predajni?

Objednať tovar a vyzdvihnúť si ho v predajni v ten istý deň je možné, ak je tovar v danej predajni dostupný a rezervujete si ho do 17-tej hodiny. Pokiaľ tovar nie je na vami vybranej predajni, pri rezervácii do 15:00 hod vám ho tam PLANEO Elektro pripraví na vyzdvihnutie do 24 hodín.

Máte záujem o doručenie zadarmo v ten istý deň, ako spravíte objednávku?

Ak je objednaný tovar dostupný v predajni v blízkosti vami zvolenej adresy na doručenie a rezerváciu spravíte do 16:00 hod., tovar vám kuriér z PLANEO Elektro privezie v ten istý deň. V prípade, že sa tovar nenachádza v blízkej predajni a objednávku ste spravili do 15:00 hod, doručí vám ho PLANEO Elektro do 24 hodín.

A čo ponúka PLANEO Elektro lacnejšie tentoraz?

Najmä do menších priestorov je určená kombinovaná slim chladničkaPHILCO PCS 2682E s objemom chladničky 184 l a mrazničky 84 l, antibakteriálnou rúčkou aj tesnením je zlacnená z 319 na 289 eur. A k tomu aj bezplatný servis po dobu 36 mesiacov.

Neoceniteľným pomocníkom v každej domácnosti je robotický mop irobot Braava 390T so systémom navigácie iAdapt® 2.0 s navigačnou kockou. V režime suchého zametania a mokrého mopovania pracuje úplne nehlučne. Ušetrite 80 eur a kúpte si ho teraz v PLANEO Elektro len za 219 eur.

Zlacnenie sa dotklo aj televízorov. Realistický obraz si dokonale vychutnáte na 65´´ obrazovketelevízora LG UHD TV so 4K rozlíšením, webOS SMART TV + HbbTV, prepojením na mobil a ďalšími funkciami pre perfektný vizuálny zážitok. A aj cena stojí za to – iba 499 eur.

Využite aj extra výhodné ceny vystaveného tovaru! Nebol nikdy používaný a platí naň plná záruka

Pri kúpe spredu plnenej práčkyWHIRLPOOL FFB8448BVCS s parným osviežovačom ušetríte hneď dvakrát: prvý raz pri kúpe, pretože je lacnejšia o 30 eur a namiesto 399 za ňu zaplatíte 369 eur. Druhýkrát, ak si uplatníte CashBack v hodnote 40 eur, platný na vybrané práčky Whirlpool od 1.3. do 30.4.2021

Automatický kávovar SENCOR SES 7015CH

Kávičkári uvítajú možnosť prísť za slušné peniaze k solídnemu kávovaru. Tým je automatický kávovar SENCOR SES 7015CH , ktorý vám pod tlakom 19 barov pripraví kvalitnú kávu do jednej minúty. Automatická samočistiaca funkcia ešte zvyšuje komfort jeho intuitívneho používania. V PLANEO Elektro teraz za 239 eur namiesto pôvodných 319 €.

Pri prezeraní elektrospotrebičov vám určite neujdú zmeny v energetických triedach. K nim prišlo v rámci jednotného systému označovania, na kvalite produktov sa nič nezmenilo. Prečítajte si viac o zmene energetických štítkov.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. dm podporila sumou 6 475 eur realizáciu projektu Základnej školy
  2. Na zdraví záleží
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  6. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  7. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  8. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 163
  2. Každý piaty zomrie 8 940
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 777
  4. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 7 603
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 801
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 733
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 509
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 835
SkryťVypnúť reklamu

dm podporila sumou 6 475 eur realizáciu projektu Základnej školy na ulici Eliáša Lániho v Bytči „EDUVITAL strecha“.

5m

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 10 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 10 h
SkryťZatvoriť reklamu