Nedeľa, 20. jún, 2021 | Meniny má ValériaKrížovkyKrížovky

Nerozumiete cudzím jazykom, ale potrebujete sa dohovoriť?

Potrebujete rýchlo preložiť vetu z cudzej reči? Nerozumiete cudzím jazykom? Chceli ste sa opýtať na cestu, ale bojíte sa?

Nemáte slovnú zásobu a chcete sa porozprávať vo francúzštine? Možno iba prečítať jedálny lístok a vybrať si obľúbené jedlo? Na všetky tieto problémy pre vás máme riešenie. Situácií, v ktorých budete musieť komunikovať v cudzích jazykoch, bude čoraz viac a viac. Populácia ľudí na svete je asi 7,8 mld a čoraz viac cestujeme, čítame, píšeme a komunikujeme.

Výučba cudzích jazykov je veľmi dôležitá, ale keď na to už nemáte ani čas ani možnosti - budete potrebovať pomocníka. Ideálny by bol prekladateľ, ale ten by bol asi veľmi drahý a určite by s vami nemohol byť vždy a všade. Preto sú tu elektronické prekladače, ktoré vám umožnia preložiť čokoľvek a kdekoľvek.

Hovorte s inými tak, aby ste si rozumeli

V novembri 2020 sa konala svetová premiéra nového prekladača, kedy spoločnosť Vasco Electronics s obrovským úspechom predstavila prekladač reči Vasco Translator M3 . Nástupca prekladača Vasco Mini 2 , jedného z najlepších elektronických prekladačov na trhu a víťaza ceny GLOMO Award 2020 prináša nový smer a technológiu pre všetkých v oblasti hlasových prekladačov. Prekladač Vasco Translator M3 preloží to, čo hovoríte, do viac ako 70 jazykov. Zaručuje jednoduché a intuitívne ovládanie a okamžité preklady s presnosťou 96%. Zariadenie má zabudovanú SIM kartu, ktorá vám zaručuje internet zdarma, a to doživotne, samozrejme bez akýchkoľvek dodatočných nákladov! Tento prístroj má najlepšiu výslovnosť medzi prekladačmi. Preložený text je nahlas vyslovený rodilým hovorcom.

Jazykový prekladač by mal byť čo najkompaktnejší a ľahký, pretože je praktické mať zariadenie stále pri sebe. V prípade prekladača Vasco Translator M3 tieto kritériá určite platia. Hlasový prekladač je dodávaný s veľkosťou 12,5 x 4,9 x 1,3 cm a hmotnosťou 88 g, ktorá je podstatne menšia ako u bežného smartfónu. Dizajnovo je dostupný v 6 príjemných farbách.

Funkcia TranslaCall vám umožňuje prekladať telefonické hovory. Prekladač M3 preloží konverzáciu tak, aby si obe strany hovoru jednoducho a ľahko porozumeli. MultiTalk aplikácia umožňuje skupinové konverzácie až so 100 ľuďmi hovoriacimi v rôznych jazykoch.

Ako posledný by sme chceli predstaviť PhotoTranslator, ktorý funguje ako prekladač fotografií. Odfoťte si informačnú tabuľu, jedálny lístok alebo stránku v novinách v cudzom jazyku a počas niekoľkých sekúnd ju máte preloženú do svojho materinského jazyka.

Cudzie jazyky už nie sú problémom v komunikácii. Stačí mať vo vrecku elektronický prekladač a svet máte na dosah ruky.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

18. jún

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

18. jún

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.