Štvrtok, 15. apríl, 2021 | Meniny má FedorKrížovkyKrížovky

Novinka, ktorá sa neodmieta: Niké predstavuje Bonus bez limitu

Bonus bez limitu od Niké prináša 7 úrovní a v nich odmeny, o ktorých rozhodnete vy!

„Niké je známa tým, že klientom na Slovensku neustále prinášame výhodné akcie. Bonus bez limitu je určený pre nových hráčov. Nie je to bežný vstupný bonus, kde je pevne stanovená odmena, ktorú je možné získať. O výške získanej odmeny rozhoduje samotný klient,“ prezradil Martin Tibenský, riaditeľ pre stratégiu a rozvoj v Niké.

Bonus bez limitu pripomína princíp strategickej hry. Čaká na vás sedem úrovní. Po zdolaní každej je pre vás pripravená štedrá odmena. Pokoriť môžete jednu, dve, tri úrovne. No čím ich prekonáte viac, tým hodnotnejšiu odmenu získate. Prvých šesť úrovní ma presne stanovenú odmenu, celkovo vám na vaše konto pripíšeme 19 €.

Lenže, to nie je všetko. Teraz prichádza ten správny adrenalín. Zdolajte prvých šesť úrovní, automaticky sa vám otvoria brány siedmej úrovne. A tá je už ozajstným lákadlom. Bonus bez limitu môžete získať raz, dvakrát, mnohokrát. O výške vašej odmeny rozhodujete len vy. Len od vás záleží, koľko desiatok, či stovák eur získate.

Teraz sa v Niké rozhodne oplatí zaregistrovať. Urobte to ešte dnes na www.nike.sk . Bonus bez limitu získavate automaticky, akurát si ho aktivujte prvým vkladom na váš účet alebo prvým podaným tiketom v pobočke. Na jeho maximálne využitie máte 14 dní.

To však stále nie je všetko. Po úspešnej registrácii stále platí, že okrem Bonusu bez limitu , vám Niké na vaše konto pripíše automaticky 20 € zadarmo vo voľných tiketoch .

Staňte sa aj vy hráčom Niké a užívajte si všetky výhody naplno!

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Samsung pripravil špeciálnu akciu, v rámci ktorej získate pri nákupe smartfónu Galaxy Z Fold2 5G jeden z produktov ako bonus.

6 h

Slovenská investičná skupina pôsobí na trhu od roku 2009.

6 h

Nechajte si posielať správy e-mailom a už vám žiadna neujde.