Piatok, 16. apríl, 2021 | Meniny má Dana, DanicaKrížovkyKrížovky

BILLA inšpiruje k posilneniu imunity a rozprúdeniu energie

Zákazníkom ponúka čerstvé ovocie a zeleninu za super ceny.

(Zdroj: BILLA)

Dnešný Svetový deň zdravia pripomína, že dobrý zdravotný stav nemusí byť samozrejmosťou po celý život. Na udržanie kondície a pevného zdravia je potrebný pravidelný pohyb a vhodná životospráva. Dôležité vitamíny v chutnej forme pritom telu poskytujú najmä ovocie a zelenina. Spoločnosť BILLA podporuje svojich zákazníkov v zdravom životnom štýle, preto ovocný a zeleninový sortiment teraz ponúka za super cenu. Vybrané druhy čerstvého ovocia a zeleniny za 1 euro si môžu zákazníci BILLA zakúpiť až do 4. mája.

Zabezpečujú pestrosť stravy, prispievajú k vyváženej životospráve a poskytujú telu nevyhnutné vitamíny a minerály. Ovocie a zelenina sú nenahraditeľnou súčasťou jedálnička a svoju pozornosť na ne sa rozhodla upriamiť aj Organizácia spojených národov. Rok 2021 vyhlásila OSN za medzinárodný rok ovocia a zeleniny. Jeho cieľom je poukázať na dôležitosť pravidelného prísunu ovocia a zeleniny v stravovaní, a tiež dostať do povedomia ľudí výživové a zdravotné výhody konzumácie tejto súčasti jedálnička. OSN odporúča denne skonzumovať minimálne 400 gramov ovocia a zeleniny ako prevenciu pred civilizačnými ochoreniami, ale aj pred stále prítomným ochorením COVID-19.

Týždne plné energie a vitamínov

Dôležitosť pravidelného prísunu čerstvého ovocia a zeleniny si uvedomuje aj spoločnosť BILLA, ktorá dlhodobo podporuje zákazníkov v zdravom životnom štýle a vyváženej strave. Symbolicky v Svetový deň zdravia, ktorý si každoročne pripomíname 7. apríla, BILLA pre svojich zákazníkov spustila akciovú ponuku na čerstvé ovocie a zeleninu. Až do 4. mája si zákazníci môžu za zvýhodnenú cenu 1 euro zakúpiť vybrané druhy z tohto sortimentu, tento týždeň napríklad banány, pomaranče, cherry rajčiny či mrkvu. „Ovocie a zelenina sú kľúčovou súčasťou jedálnička a základom pre udržanie pevného zdravia. Výhodnou ponukou ovocia a zeleniny chceme inšpirovať našich zákazníkov, aby si každý deň dopriali prísun vitamínov a ďalších dôležitých látok, obzvlášť v tejto pandemickej dobe. S BILLA si každý môže naštartovať imunitu za skvelé ceny,“ povedala Kvetoslava Kirchnerová, hovorkyňa BILLA.

Ešte viac zliav

Ku konzumácii potravín, ktoré prispievajú k zdravému životnému štýlu, chce spoločnosť BILLA zákazníkov povzbudiť aj zľavou 10 % na každý ďalší nákup. Rovnako ako zvýhodnenú ponuku na vybrané druhy čerstvého ovocia a zeleniny, aj túto zľavu spúšťa BILLA v dnešný deň. Zľavu 10 % na ďalší nákup dostane každý zákazník, ktorý až do 25. mája nakúpi v predajniach BILLA tovar v hodnote najmenej 20 eur. Zľavový kupón, ktorý bude vytlačený spolu s pokladničným blokom, je potom možné jednorazovo použiť na ďalší nákup v minimálnej hodnote 20 eur. „Dlhodobým cieľom BILLA je, aby u nás zákazníci nakupovali kvalitne a zdravo, a zároveň šikovne. Čím častejšie navštívia zákazníci naše supermarkety počas trvania tejto akcie, tým budú nákupy pre nich výhodnejšie,“ uviedla K. Kirchnerová.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Dobrá izolácia spodnej stavby vyrieši niekoľko problémov, ktoré do budúcna spôsobujú vlhkosť a iné mechanické a statické ťažkosti.

4 h

Zákaz cestovať do zahraničia za rekreáciou končí už 28.4.2021.

4 h

So zákazníkmi hľadá optimálne riešenia v oblasti automatizácie a digitalizácie firemných procesov, ktoré pomáhajú firmám rásť.