Piatok, 14. máj, 2021 | Meniny má BonifácKrížovkyKrížovky

Kia prechádza transformáciou, vo vrecku má aj Guinnessov rekord

Kia predstavila nové logo, slogan a ohlásila transformáciu značky. Jej nový slogan znie: Movement that inspires.

Ambiciózna a progresívna značka Kia začala oslavu nového začiatku predstavením loga a sloganu. Už pri ich prezentácii na nočnej oblohe stavila na kreativitu, čím sa postarala o Guinnessov rekord. O zobrazenie loga žiariaceho na nočnej oblohe sa postaralo neuveriteľných 303 drónov, ktoré odpálili stovky ohňostrojov na synchronizovanej pyrotechnickej šou. Týmto sa Kia postarala o svetový Guinnessov rekord v kategórii „Najviac bezpilotných vzdušných prostriedkov, ktoré súčasne spúšťajú zábavnú pyrotechniku“.

Oslnivú show môžete vidieť nižšie.

Načítavam video...

Nové logo symbolizuje odhodlanie a prísľub značky Kia, prinášať zákazníkom produkty, ktoré im poskytnú inšpiratívne okamihy. Symetria loga demonštruje dôveru a rastúce krivky loga predstavujú rastúce ambície spoločnosti Kia.

Nové logo Kia predstavuje záväzok spoločnosti stať sa ikonou zmeny a inovácie v rýchlo sa meniacom automobilovom priemysle. Kia, okrem úplne nového loga, zmenila aj svoj slogan. Pôvodný „The Power to Surprise“ nahradila novým sloganom, ktorý znie „Movement that inspires“ („Pohyb, ktorý inšpiruje“), pretože verí, že pohyb je základnou súčasťou nášho vývoja.

Potreba pohybu je zakomponovaná v DNA každého človeka a predstavuje túžbu po spoznávaní nového a rozširovaní si obzorov. Keď sa pohybujeme, vidíme nové veci, zažívame nové skúsenosti, stretávame nových ľudí, objavujeme nové perspektívy, slovom inšpirujeme sa. Pohyb zahŕňa koncept neustálej zmeny, vývoja a inšpirácie.

Všetky tieto aktivity predstavujú začiatok transformácie, ktorá spočíva v spopularizovaní elektrických vozidiel a rozšírení pôsobenia do nových, rozvíjajúcich sa oblastí obchodnej činnosti. Kia bude vytvárať inovatívne produkty a služby v oblasti mobility, ktorých cieľom bude zlepšovať každodenný život jej zákazníkov. Na spopularizovanie elektrických vozidiel, Kia stavila na úplne nový, revolučný model Kia EV6. Model EV6 predpovedá ako budú vyzerať najbližšie elektrické vozidilá kórejskej značky, kým donedávna tak vyzerali len odvážne skice a koncepty, dnes je to realita. Je sa veru na čo tešiť!

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Po avizovanom uvedení do prevádzky v júni 2021 sa tento petascale stroj stane najvýkonnejším superpočítačom vo východnej Európe.

3 h

Poradíme vám, ako na jar vykurovať efektívne s minimálnymi výdavkami.

9 h

Pripravené sú majstrovské benefity pre všetkých hráčov.

9 h