Svoj Dom snov nájdete pri OC Cassovia už tento víkend

Spoločnosť BAU holding – rodinné domy stavia v Košiciach nový vzorový dom.

Spoločnosť BAU holding – rodinné domy stavia v Košiciach nový vzorový dom. Dokončenie z hrubej stavby do štádia na nasťahovanie zrealizuje len za 48 hodín. Obyvatelia Košíc budú môcť stavebné práce pozorovať už nasledujúci víkend 24.-25. apríla 2021. Na stavbe bude od piatka do nedele pracovať dvadsať stavebných odborníkov.

Výstavba vzorového Domu snov v Košiciach bude zaujímavou a nevšednou atrakciou pre okoloidúcich i všetkých fanúšikov novostavieb. Časť projektu je už hotová, celý ho dokončia práve počas najbližších dní.

„Hrubá stavba nášho nového vzorového domu stojí priamo pri OC Cassovia. Počas tohto víkendu kompletne dokončíme jeho exteriér a interiér,“ hovorí konateľ spoločnosti BAU holding – rodinné domy Mikuláš Stano.

Stavebná spoločnosť pre Košičanov pripravuje rodinný dom Stilo Absolut, ktorý je už 11. rok najobľúbenejším rodinným domom na Slovensku. Svoj šťastný domov v ňom našlo už viac ako 900 slovenských rodín.

„So stavbou začneme v piatok o 16:00 h a na prehliadku dokončeného vzorového domu Košičanov pozývame v nedeľu 25. 4. o 16:00 h,“ informuje M. Stano.

Spoločnosť BAU holding – rodinné domy , s.r.o. dopĺňa, že návštevníkom názorne popíšu svoje certifikované postupy pri výrobe i výstavbe domu, predstavia používané materiály a značku kvality svojich drevostavieb.

Rodinný dom Stilo Absolut má 100 m² zastavanej plochy, disponuje štyrmi izbami, priestrannou kúpeľňou, samostatným WC a dostatkom úložných priestorov. Vzorový dom pri OC Cassovia bude postavený v pasívnom štandarde a bude spĺňať energetickú normu A0.

„Ak uvažujete nad stavbou rodinného domu, príďte sa inšpirovať! Naši poradcovia pre bývanie budú pripravení zodpovedať všetky vaše otázky. Ak by vás náš dom Stilo Absolut očaril, jedine počas najbližšieho víkendu ho môžete získať so zľavou 5-tisíc eur,“ uzatvára výzvou konateľ BAU holding-rodinné domy M. Stano.

O obľúbenosti rodinných domov od spoločnosti BAU holding – rodinné domy svedčí aj fakt, že kým viaceré stavebné firmy v týchto časoch bojujú o prežitie (medziročný pokles stavebníctva o 12,9 %), projekt Dom snov stále expanduje. Aj to je svedectvom o precízne odvedenej práci a kvalitnom finálnom produkte tejto renomovanej slovenskej spoločnosti, ktorá sa navyše môže popýšiť finančnou stabilitou a líderstvom na trhu vo výstavbe rodinných domov.

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 153
  2. Každý piaty zomrie 8 876
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 774
  4. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 7 987
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 800
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 732
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 509
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 871
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 9 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 9 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu