Streda, 16. jún, 2021 | Meniny má Blanka, BiankaKrížovkyKrížovky

Najkrajší darček? Nielen maminy poteší večer plný dobrej hudby

#kauflandvasbavi a tentoraz zabaví aj vaše maminy, či krajšie polovičky!

Máte už pripravené prekvapenie pre vaše mamy, mamky, mamičky, mamulienky na ich veľký sviatok? Ešte nie? Nevadí, Kaufland vám pomôže. Pozýva vás prežiť ten najkrajší Deň matiek, naplnený vďakou a láskyplnými melódiami od vašich obľúbených interpretov!

Najskôr zabehnite do najbližšej predajne Kauflandu, vyberte jej čerstvú kyticu, uvarte obľúbené jedlo a strávte spolu pekný večer – u vás doma! Láskyplná osôbka, ktorá jediným objatím dokáže zahnať všetky problémy sveta, si to predsa viac ako zaslúži.

K šťastiu postačí, že budete spolu

Kaufland vás pozýva na LIVE vystúpenie obľúbených slovenských interpretov, určené pre tie najdrahšie bytosti na svete. Viete, že by pre vás urobili všetko, čo vám na očiach vidia, tak pre nich pre zmenu urobte tentoraz niečo špeciálne vy.

Užite si v nedeľu 9. 5. 2021 o 20:00 hod. spoločne doslova „unikátny“ online koncert, pridajte k nemu slová lásky, dobrú kávu či láskyplné objatie, a prežite spolu príjemný večer, na ktorý budete ešte dlho spomínať. Tešiť sa môžete napríklad na veľké vyznanie lásky od Ega, obľúbený Desmod, či Máriu Čírovú a jej „Unikát“.

Z lásky k tebe, mami

Exkluzívny online projekt „Z lásky k tebe, mami“ je ďalším pokračovaním multižánrového festivalu #kauflandvasbavi, ktorý vám už tradične zadarmo prináša spoločnosť Kaufland. Ak teda chcete práve tej vašej mamine pripraviť nezabudnuteľný Deň matiek, pustite si spoločne v nedeľu 9. mája 2021 večer o 20.00 hod. originálny online koncert na stránke www.kauflandvasbavi.sk, na FB Kaufland Slovenská republika alebo YouTube kanáli Kaufland Slovensko.

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Leto je skvelá príležitosť pre rodičov, ako naučiť deti finančnej zodpovednosti.

6 h

Ovocné šťavy sa stali obľúbenou súčasťou ranných rituálov mnohých z nás.

8 h

Pracovať v Silicon Valley je snom každého "ajťáka". Určite vás zaujme možnosť pracovať na svetových projektoch aj na Slovensku.

16 h