Utorok, 18. máj, 2021 | Meniny má ViolaKrížovkyKrížovky

Konečne sa môžete pustiť do rekonštrukcie kúpeľne

Protipandemické opatrenia sa uvoľnili a vy sa skôr ako na terase s priateľmi vidíte pri dlho odkladanej rekonštrukcii kúpeľne?

Susedia už nebudú celé dni kváskovať doma a vy si konečne môžete dovoliť robiť hluk, obíjať kachličky a vyčariť z vašej kúpeľne moderný a funkčný priestor na dlhé roky? Teraz je ten správny čas. Navyše, s kvalitnými produktmi ponúkajúcimi systémové riešenia, to bude pomerne jednoduchá záležitosť. Či už sa chystáte kompletne zrekonštruovať kúpeľňu alebo len opraviť vyduté obklady, máme riešenie. Poďte do toho s nami.

Kúpeľňa je miesto v domácnosti, ktoré je neodškriepiteľne vystavované najväčšiemu vplyvu vody a vlhkosti. Práve preto by ste sa jej realizácii mali je venovať skutočne poctivo a detailne. Ušetrí vám to potenciálne starosti s priesakmi vody, vytápaním susedov či vznikom neestetických škvŕn. Nič z toho sa vás totiž nebude týkať. Pri prerábke stavte na kompletné systémové riešenia a kombináciu preverených produktov spoločnosti MAPEI, ktoré nájdete v sieti stavebnín Woodcote po celom Slovensku či v obchodnej sieti BEK Profi Centrum.

Základom je hydroizolácia
Čarovné slovíčko, ktoré je opakujúcou sa mantrou pri reforme akejkoľvek kúpeľne, je hydroizolácia. Nejde o žiaden marketingový ťah či pokus vytiahnuť z vás peniaze. Bez nej to totiž dlhodobo fungovať nebude. Poctivá hydroizolácia v dvoch vrstvách je poistkou dlhej a bezproblémovej životnosti vašej kúpeľne. Vďaka nej sa vyhnete všetkým neduhom mokrých priestorov od odlupovania obkladov, vytápania susedov či fľakom po zatečení. Zďaleka však nejde len o chybičku krásy. Nezriedka môžu tieto nedostatky viesť aj k zdravotným komplikáciám. Moderné hydroizolačné stierky zabraňujú aj prenikaniu vody a vlhkosti do nosných a doplnkových konštrukcií. Myslite preto na ňu.

Mapei – kvalita prichádza z Talianska
Talianska spoločnosť MAPEI, založená v roku 1937, je v súčasnosti jedným zo svetových lídrov v produkcii produktov stavebnej chémie pre stavebnícky priemysel. Na Slovensku má dvadsaťročnú tradíciu a z lokálnej pobočky sa za ten čas vypracovala na rešpektovaného lídra na trhu. Práve MAPEI vyvinula systém výrobkov určených do vlhkých priestorov, s ktorými zrealizujete dokonalé povrchové úpravy v kúpeľni už za pár dní. Všetky sa totiž jednoducho pripravujú aj aplikujú. S touto kombináciou osvedčených produktov od MAPEI bude vaša kúpeľňa takmer nezničiteľná.
V súčasnosti, keď sa kladie zvýšený dôraz na ekológiu, je dôležitá informácia o hodnotách, ktoré MAPEI uplatňuje smerom o ochrane životného prostredia. Spoločnosť totiž podporuje vývoj a presadzovanie materiálov s nízkou emisiou prchavých organických látok, zabraňujúcich tvorbe plesní, s nízkou prašnosťou počas ich miešania a skladovania a ochrane zdravia pracovníkov.

Nakúpite vo Woodcote
Výrobky Mapei spoľahlivo nájdete tak v stavebninách Woodcote, ktoré majú svoje pobočky po celom Slovensku i v susednej Českej republike, ako aj v obchodnej sieti BEK Profi Centrum. Vo Woodcote kúpite väčšinu prvotriednych stavebných materiálov s dlhou životnosťou za férové ceny. Uľahčia vám prácu, ušetria náklady a ich výroba aj použitie rešpektujú vplyv na životné prostredie. Zaujímavosťou je pravidelný audit spoločnosti Deloitte - člena veľkej audítorskej štvorky – ktorým Woodcote úspešne prechádza.
BEK Profi Centrum sa špecializuje na predaj a odborné technické poradenstvo v oblasti stavebných materiálov suchej vnútornej výstavby a zatepľovania budov. V predaji sadrokartónových systémov, či tepelných izolácií je jedným z lídrov slovenského obchodného trhu v tejto oblasti. Nájdete ho v každom regióne, čo vám zabezpečí flexibilný a logisticky kvalitný servis.
Cennou pridanou hodnotou sú špičkoví odborníci, ktorí vám poskytnú kvalifikované poradenstvo.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Máte alebo nemáte v tele koronavírus?

9 h

V bratislavskom Auparku sa spustil jedinečný projekt, ktorý zastrešuje elektromobilitu z každého uhla pohľadu.

9 h

Hovorí sa, že rozdiel medzi malými chlapcami a dospelými mužmi je iba v nákladnosti ich kupovaných hračiek.