Piatok, 14. máj, 2021 | Meniny má BonifácKrížovkyKrížovky

Regionálne noviny MY spúšťajú denný športový videopodcast

MYšportujeme bude prvou reláciou novej podcastovej platformy.

Logo novej relácie MYšportujeme

Divízia regionálnych novín MY, ktorá spadá pod vydavateľský dom Petit Press, začína od pondelka 3. mája s vysielaním denného športového videopodcastu MYšportujeme.

Pôjde o prvý projekt pripravovanej platformy MYpodcastujeme, v rámci ktorej postupne pribudnú ďaľšie zaujímavé podcasty z regiónov Slovenska. Sieť regionálnych médií MY tak potvrdzuje ofenzívnejšiu orientáciu vydavateľstva na digitálne médiá.

"Pred rokom sme spustili online diskusie, ktoré generujú pekné čísla sledovanosti a to isté si sľubujem od pravidelných podcastov. V pondelok začíname so športom a v blízkej dobe prinesieme ďalší zaujímavý obsah. Fokusujeme sa na informácie z regiónov a naši čitatelia sa majú na čo tešiť", hovorí Milan Mokráň, riaditeľ divízie a člen predstavenstva Petit Press a.s.

Relácia bude v dynamickom dennom prehľade mapovať najzaujímavejšie momenty svetového i domáceho športového diania, doplnené o exkluzívne informácie z regionálneho športu. Pozrieť a vypočuť ju bude možné počas pracovného týždňa, k dispozícii bude aj v podcastovej verzii cez mobilné streamovacie služby.

Vo štvrtok bude videopodcast rozšírený o Topku týždňa, moderátor Robo Kmeťo spolu s exkluzívnym hosťom prediskutujú horúcu športovú tému, respondent odpovie aj na netradičné otázky, aj od fanúšikov.

V piatok bude súčasťou videopodcastu téma Ako na to?, ktorej súčasťou budú tipy a triky pre zdravý životný štýl, rady od profesionálov aby pohyb, cvičenie a zdravá výživa pomáhali k trvalému zdraviu nás všetkých.

Videopodcast MYšportujeme nájdu fanúšikovia každé ráno od 5.30 v sieti 55 facebookových skupín MY, ktorá aktuálne počíta 450+ tisíc fanúšikov, rovnako aj v spriatelených športových skupinách.

Reláciu bude možné odoberať cez youtube kanál MY, rovnako bude dennou súčasťou 26 spravodajských portálov MYregiony.sme.sk s mesačne 1,4 miliónom reálnych užívateľov.

Audio verziu - podcast MYšportujeme - si budete môcť vypočuť prostredníctvom Spotify, Google podcasty, Apple podcasty, Podbean a ďalších služieb.

Pre budúcich fanúšikov MYšportujeme je pripravená aj verejná Facebook skupina MY športujeme, v ktorej môžu priamo komunikovať s produkčným tímom a podieľať sa tak na tvorbe a vylepšovaní obsahu relácie.

Regionálna divízia MY aktuálne vydáva 22 titulov regionálnych novín MY, sieť 28 schránkových titulov ECHO a Pardon, regionálne spravodajstvo mapuje 26 spravodajských webov v sieti MYregiony.sme.sk s mesačnou návštevnosťou viac ako 1,4 milióna reálnych užívateľov a silnou komunitou, viac ako 450 tisíc fanúšikov, v 55 skupinách na sociálnej sieti facebook.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vybudovaná cyklotrasa v Trenčíne často praská vo švíkoch a cyklistov vidíme čoraz viac aj na cestách.

9 h
Prezident Únie ligových klubov Ivan Kozák (vľavo) a predseda predstavenstva o. z. BILLA ľuďom a finančný riaditeľ BILLA Slovensko Tomáš Staňo.

Najskôr online výzvy, potom veľké finále.

12 h