Štvrtok, 24. jún, 2021 | Meniny má JánKrížovkyKrížovky

Vyberte sa s nami na vandrovku, navštívime Spišský hrad a Levoču

Tentoraz túlavé topánky zavedú deti na Spiš a povozia sa aj na koníkoch.

V novom online seriáli „Na vandrovke po Slovensku“ spoznali deti počas uplynulých šiestich víkendov nejeden krásny kút našej krajiny. Aj posledný výlet, tentoraz s ich obľúbenou dvojicou Paci Pac, bude plný dobrodružstiev. Zavedú ich na jeden z najväčších hradov v strednej Európe - na Spišský hrad. Pristavia sa pri klietke hanby v Levoči a prezrú si aj svetový unikát – vyrezávaný oltár Majstra Pavla. Už túto nedeľu 16. mája im o svojom tradičnom remesle porozpráva garbiar, na ranči sa povozia na koníkoch a roztancuje ich detský súbor Jadlovček.

Paci Pac aj nové seriálové programy

V záverečnej časti online seriálu Kaufland detských festivalov na malých divákov na online TURBO TV čaká nielen ich obľúbená dvojica Paci Pac, ale aj nové vedomosti a zábavno-vzdelávacie programy. Dozvedia sa množstvo zaujímavostí o tradičných i netradičných krásach slovenského regiónu Spiš, ale napríklad aj to, ako bezpečne surfovať na internete, či ako si vycvičiť psíka s Jurajom Bačom a jeho Robinom. Zacvičia si veselú jogu, spoločne so Spievankovom sa hravou formou naučia „spíkovať“ a v novej relácii „Od puku do popuku“ ich hokejovú abecedu dokonca naučí majster sveta Richard Lintner!

Niečo sa pečie s Juniorom

Deťúrence aj maminy určite poteší doslova „chutná“ relácia o varení „MAJSTER ŠÉFINKO Kuniboo“, kde svoje kuchárske umenie predstavia šikovné mladé talenty. Pomocnú varešku im podá Milan „Junior“ Zimnýkoval z Funradia, či sympatická moderátorka Veronika Hatala.

6-dielny zábavno-vzdelávací seriál „Na vandrovke po Slovensku“ vám od 11. apríla až do 16. mája zadarmo prináša Kaufland. Nezabudnite sledovať každú nedeľu od 8:00 hod. na online TURBO TV www.detskyfest.sk/TURBOTV/

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Ponúka dennú formu výučby v prezenčnej i kombinovanej metóde štúdia.

4 h

Naozaj chcete sociálne slabým rodinám a finančne podvyživenej strednej triede zrušiť zaužívané príjmy v podobe stravných poukážok?

4 h

Spoločnosť ORIN pôsobí na slovenskom trhu viac ako 25 rokov.

5 h