Streda, 23. jún, 2021 | Meniny má SidóniaKrížovkyKrížovky

Novinka:Laboratóriá SYNLAB majú odberné miesto už aj v Košiciach

Máte alebo nemáte v tele koronavírus?

Laboratória SYNLAB sú od marca 2020 zaradené do zoznamu akreditovaných laboratórií na testovanie prítomnosti infekcie SARS-CoV-2. Na zistenie prítomnosti koronavírusu máte možnosť odberu výterom z nosohltana a hrdla alebo kloktaním. Okrem testovania na prítomnosť ochorenia COVID-19 ponúkame širokú škálu služieb pre medicínske laboratóriá, pacientov, lekárov, nemocnice a farmaceutický priemysel.

Naša spoločnosť realizuje odbery vzoriek pre vyšetrenie RT PCR SARS-CoV-2 aj formou kloktania. Tento spôsob je pohodlný a rýchly a ponúkame ho na všetkých našich mobilných odberových miestach..

Od piatka 7.5.2021 sme otvorili nové odberové miesto pre PCR test na vyšetrenie ochorenia COVID-19 v Košiciach. Nájdete nás na Opatovskej ceste 10. Na odberovom mieste je možný odber realizovaný výterom z nosohltana a hrdla alebo kloktaním.

V prípade záujmu o vyšetrenie prítomnosti koronavírusu COVID-19 (SARS-CoV-2), ktoré je realizované pomocou RT-PCR (Real-Time Polymerase chain reaction) z výteru nosohltana a hrdla môžete nechať otestovať v našich mobilných odberových miestach, ktoré sú rozmiestnené po Slovensku v týchto mestách:

Bratislava, Tehelná ulica

Ilava, OC IDEA , Ľ. Štúra 1998

Nitra, Atletický štadión, Tr. A. Hlinku 55

Trenčín, Dolný Šianec 1

Martin, OC Tulip, Pltníky 2

Liptovský Mikuláš, 1.mája 4313

Prešov, pri areáli Fakultnej nemocnice J.A. Reimana

Košice, Opatovská cesta 2

Máte záujem o vyšetrenie?

V prípade záujmu o vyšetrenie je možné sa môžete objednať priamo cez rezervačný systém na https://www.synlab.sk/koronavirus

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nákupy na internete sa stali bežnou súčasťou života a množstvo tovaru, ktorý si zákazníci objednávajú online rastie každoročne.

8 h

Slováci sa do nového domu sťahujú z bytovky a nedokážu odhadnúť, čo budú potrebovať. Môžu im pomôcť výsledky našej ankety.

13 h

Okrem štandardných treníc právnici riešili aj hromadenie odpadu na súkromnom pozemku

15 h