Sobota, 25. jún, 2022 | Meniny má Tadeáš

Nákup v Terne za stiahnutie appky? Rozbieha sa súťaž s Kimbino

Jarná súťaž s aplikáciou Kimbino platí do konca júna, zapojiť sa môže každý.

Digitálna online platforma Kimbino spája letáky od všetkých predajcov v krajine a regióne, takže sa zákazník nemusí obávať, že by mu niečo z ponuky uniklo.

Platforma Kimbino vznikla na Slovensku, v dielni spoločnosti Hyperia. Vďaka jej prehľadnosti, rýchlosti, adresnosti a pridanej hodnote ju dnes používajú zákazníci a predajcovia už v 40 krajinách sveta.

Teraz sa s Kimbino môžete zapojiť do súťaže o nákupné poukážky do siete potravín Terno.

Stiahnuť aplikáciu môžete jednoducho tu:

Súťaže sa môže zúčastniť ktokoľvek, trvá od 20.5. do 30.6.2021. Po ukončení súťaže dostanú výhercovia informáciu o výhre priamo v aplikácii Kimbino, kde sa zobrazí Badge so 4-miestnym kódom. Informácia o výhre bude zaslaná súbežne na email výhercu, ktorý zadal pri registrácii. Pre overenie výhercu bude súťažiaci povinný nahlásiť tento kód, usporiadateľ súťaže bude kontaktovať výhercu i telefonicky.

Informácie k výsledkom žrebovania budú zverejnené aj na facebookovom profile Kimbino a Hyperia Group. Kompletné pravidlá súťaže nájdete tu.

Čo je vlastne Kimbino?

Kimbino ponúka digitálne riešenie reklamných letákov, ktoré zákazníkom aj maloobchodným inzerentom šetrí čas a peniaze. Predajcom ponúka rýchlosť a adresnosť inzercie, užívateľom na celom svete zasa predstavuje nové možnosti a pomáha jednoducho a prehľadne plánovať efektívnejšie nákupy.

Kimbino spája letáky od všetkých predajcov v krajine a regióne, takže sa zákazník nemusí obávať, že by mu niečo z ponuky uniklo. Stačí zvoliť miesto pobytu a Kimbino používateľovi zobrazí celú miestnu ponuku letákov, ktoré sa dajú ďalej triediť podľa typu sortimentu, zoradiť od najnovších po najstaršie, alebo v nich dokonca vyhľadávať jednotlivé produkty. Zákazník sa tak často dostane k letákom či obchodom, o ktorých by inak vôbec nevedel, alebo nájde produkt, o ktorý má záujem, za ešte výhodnejšiu cenu.

Užívatelia v reakciách často vyzdvihujú, že ich Kimbino upozornilo na ponuku, ktorá by im unikla, pomohlo im viac ušetriť a efektívnejšie plánovať nákupy, inšpirovalo ich k záujmu o nový produkt, alebo vďaka prepojeniu s online mapou ukázalo predajcu v blízkosti ich bydliska. Vyhľadávanie jednotlivých produktov potom zákazníkovi podľa jeho preferencií a návykov umožňuje optimalizovať nákupy podľa maximálnej úspory peňazí alebo času, zmenšením počtu navštívených predajní.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 22 h

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH