Štvrtok, 5. august, 2021 | Meniny má HortenziaKrížovkyKrížovky

Crème de la crème po slovensky

Secesná ostrovanka, ktorá bez zbytočných rečí už vyše sto rokov rozumie tej najnáročnejšej slovenskej i svetovej klientele.

(Zdroj: Ensana Health Spa Hotels)

Francúzsko a Taliansko síce patria medzi výkladné skrine kúpeľníctva, no bohatstvom, ktoré máme na Slovensku sa hrdiť nemôžu. Geotermálna voda a vzácny bahenný peloid sú darmi prírody, ktoré na piešťanskom Kúpeľnom ostrove korunuje luxusný 5* hotel Thermia Palace so špičkovým wellness a Kúpeľný dom Irma.

Kto ešte v Piešťanoch nebol, rozhodne by tam v rámci dovolenkového programu na Slovensku zavítať mal. Luxus totiž nie je len záležitosťou týkajúcou sa „päťhviezd“ v zahraničí. Thermia Palace je prvým kúpeľným hotelom, ktorý sa piatimi hviezdičkami môže pýšiť.A kto trochu vidí do procesu ich získavania vie, že zadarmo nie sú.

Rezervujte si svoj pobyt v dostatočnom predstihu!

Harmonický celok

Termia Palace vám to, že si ich právom zaslúži dokáže už pri veľkolepom „entrée“. Prestretý červený koberec predznamenáva to, čo vás čaká vo vnútri. Excelentné služby, nekonečne vysoké stropy, masívne dvere – a to sme len pri budove. Jej srdcom sú ľudia, pre ktorých sa od momentu vstupu do hotela stanete V.I.P. Harmónia, ktorá vládne medzi tým, ako secesná Thermia vyzerá a tým, ako sa v nej cítite si vás získa.
S týmto pocitom sa budete stretávať počas celého pobytu v hoteli s legendami opradenou Grand reštauráciou, ktorej vchod zdobí originál od Alfonsa Muchu. Ten vraj vyhotovil priamo počas pobytu v Piešťanoch z vďaky za uzdravenie svojej dcéry.

Genius loci

Ako zaujímavá je minulosť secesnej dámy, tak očarujúca je jej prítomnosť a sľubná jej budúcnosť. Súčasťou jej prítomnosti je exkluzívne wellness centrum, v ktorom všetci vyznávači nekonečnej harmónie medzi telom a duchom nájdu presne to, po čom počas uponáhľaných dní túžili. Neveríme, že sa to stane - ale keby sa vám wellness zunoval, s otvorenou náručou vás prijme dlhoročná susedka Thermie – Kúpeľný dom Irma. Tam očakávajte zázraky na počkanie a nemožné do troch dní – troška preháňame, ale pravda je taká, že liečivé účinky jedinečných prírodných zdrojov Piešťan sú svetovým unikátom.

Keby sa vám málilo rozmaznávania, luxusu a prvotriednej starostlivosti, využite novinku v podobe osobného komorníka, ktorý všetko v rámci vášho pobytu zariadi za vás. Dovolenka je totiž odvodená od slovného spojenia dovoliť si – a vy si môžete dovoliť vykročiť z každodenného zhonu a dopriať si relax na piešťanskom Kúpeľnom ostrove.

Všetky informácie nájdete na www.ensanahotels.com/thermia-palace/sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

9 h

Už žiadne ručné zdvíhanie imobilných osôb. Máme pre vás skvelého pomocníka. Neviete sa dostať do vane či na vozík?

12 h

Účinky Arónie oceňujú hlavne onkologický pacienti a ľudia so slabšou imunitou

4. aug