Piatok, 6. august, 2021 | Meniny má JozefínaKrížovkyKrížovky

Nemecko-slovenská spoločnosť ETL/GR je už v desiatke najlepších

Poradenská a daňová spoločnosť ETL GLOBAL / GINALL&ROBINSON sa dostala medzi prvú desiatku poradenských firiem na Slovensku.

Stalo sa tak len dva roky po tom, ako sa slovenská spoločnosť GINALL&ROBINSON stala súčasťou celosvetovej siete poradenských firiem, nemeckej organizácie ETL GLOBAL. Spoločnosť zároveň uzavrela akvizície s celkovým konsolidovaným obratom cez 3,5 milióna eur.

„Odvetvie poradenstva je náročné na komplexnosť poskytovaných informácii, nielen z oblasti slovenskej ekonomickej legislatívy a poradenstva, ale aj poradenstva v oblasti minimálne susedných krajín. Preto keď som bol oslovený medzinárodnou sieťou ETL GLOBAL na spoluprácu, dlho som neváhal. Výhody pôsobenia v takejto organizácii a spojené benefity boli presne to, čo som na rozvoj svojej kancelárie potreboval,“ vysvetľuje ideu spojenia dvoch organizácií Milan Kúdela, zakladateľ GINALL&ROBINSON, ktorá na Slovensku zamestnáva cez 60 ľudí.

Zároveň dodáva, že výhodu spojenia silného nemeckého partnera so skúsenou slovenskou firmou pocítia všetci klienti: „Ide najmä o digitalizáciu, využitie umelej inteligencie v účtovníctve, ako aj vyťažovanie dokladov. Vďaka nemeckým partnerom a spolupracovníkom po celom svete dnes disponujeme univerzálnymi riešeniami pre klientov a dokážeme zabezpečiť vyťažovanie dokladov, rýchlu komunikáciu či poskytovanie informácie on demand – na požiadanie,“ dopĺňa Milan Kúdela.

Nemecká spoločnosť ETL GLOBAL je nadnárodná sieť poradenských spoločností a líder v oblasti daňového poradenstva na území Nemecka. Má viac ako 50-ročnú tradíciu, integruje 13 tisíc konzultantov, daňových poradcov, advokátov a audítorov vo viac ako 50 krajinách. Podľa rebríčka International Accounting Bulletin (IAB) je 15 najväčšou sieťovou spoločnosťou na svete v oblasti daní, práva, auditu a účtovníctva.

GINALL & ROBINSON je slovenská spoločnosť, ktorú založil Milan Kúdela. Poskytuje široké portfólio poradenských a konzultačných služieb v oblasti daní a účtovníctva. GINALL & ROBINSON sa v roku 2019 stala súčasťou globálnej siete daňových poradcov, advokátov, konzultantov a účtovníkov ETL GLOBAL. Milan Kúdela je člen Slovenskej komory daňových poradcov (SKDP) a lektor slovenského daňového práva.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

18 h

Už žiadne ručné zdvíhanie imobilných osôb. Máme pre vás skvelého pomocníka. Neviete sa dostať do vane či na vozík?

20 h

Účinky Arónie oceňujú hlavne onkologický pacienti a ľudia so slabšou imunitou

4. aug