Štvrtok, 29. júl, 2021 | Meniny má MartaKrížovkyKrížovky

Nemecko-slovenská spoločnosť ETL/GR je už v desiatke najlepších

Poradenská a daňová spoločnosť ETL GLOBAL / GINALL&ROBINSON sa dostala medzi prvú desiatku poradenských firiem na Slovensku.

Stalo sa tak len dva roky po tom, ako sa slovenská spoločnosť GINALL&ROBINSON stala súčasťou celosvetovej siete poradenských firiem, nemeckej organizácie ETL GLOBAL. Spoločnosť zároveň uzavrela akvizície s celkovým konsolidovaným obratom cez 3,5 milióna eur.

„Odvetvie poradenstva je náročné na komplexnosť poskytovaných informácii, nielen z oblasti slovenskej ekonomickej legislatívy a poradenstva, ale aj poradenstva v oblasti minimálne susedných krajín. Preto keď som bol oslovený medzinárodnou sieťou ETL GLOBAL na spoluprácu, dlho som neváhal. Výhody pôsobenia v takejto organizácii a spojené benefity boli presne to, čo som na rozvoj svojej kancelárie potreboval,“ vysvetľuje ideu spojenia dvoch organizácií Milan Kúdela, zakladateľ GINALL&ROBINSON, ktorá na Slovensku zamestnáva cez 60 ľudí.

Zároveň dodáva, že výhodu spojenia silného nemeckého partnera so skúsenou slovenskou firmou pocítia všetci klienti: „Ide najmä o digitalizáciu, využitie umelej inteligencie v účtovníctve, ako aj vyťažovanie dokladov. Vďaka nemeckým partnerom a spolupracovníkom po celom svete dnes disponujeme univerzálnymi riešeniami pre klientov a dokážeme zabezpečiť vyťažovanie dokladov, rýchlu komunikáciu či poskytovanie informácie on demand – na požiadanie,“ dopĺňa Milan Kúdela.

Nemecká spoločnosť ETL GLOBAL je nadnárodná sieť poradenských spoločností a líder v oblasti daňového poradenstva na území Nemecka. Má viac ako 50-ročnú tradíciu, integruje 13 tisíc konzultantov, daňových poradcov, advokátov a audítorov vo viac ako 50 krajinách. Podľa rebríčka International Accounting Bulletin (IAB) je 15 najväčšou sieťovou spoločnosťou na svete v oblasti daní, práva, auditu a účtovníctva.

GINALL & ROBINSON je slovenská spoločnosť, ktorú založil Milan Kúdela. Poskytuje široké portfólio poradenských a konzultačných služieb v oblasti daní a účtovníctva. GINALL & ROBINSON sa v roku 2019 stala súčasťou globálnej siete daňových poradcov, advokátov, konzultantov a účtovníkov ETL GLOBAL. Milan Kúdela je člen Slovenskej komory daňových poradcov (SKDP) a lektor slovenského daňového práva.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Plánujte s výhľadom do budúcnosti, nemyslite len na prítomnosť. Chyby sa totiž ťažko odstraňujú.

45m
Slováci čoraz viac nakupujú pivo vo vratných fľašiach. Je za tým nostalgia, štýl, no najmä ekológia.

Je za tým nostalgia, štýl, no najmä ekológia.

4 h

Čučoriedky patria medzi naše obľúbené a vyhľadávané ovocie už po celé veky.

7 h